x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
DMG
En forma

Aeroioga

Un sistema artístic de treball d’ingravidesa que s’inspira en el ioga tradicional (Natha Ioga).
1. PLANXA V:

Aeroioga

Planxa V.

Duplex Sport Club
L'arbre acrobàtic.

Aeroioga

L'arbre acrobàtic.

Duplex Sport Club
Pont complet sense suport.

Aeroioga

Pont complet sense suport.

Duplex Sport Club
Actualitzada 29/07/2020 a les 12:10
    Duplex Sport Club
Us presentem tres exercicis d’aeroioga, un sistema de treball conceptual que desenvolupa cos i creativitat potenciant la realització de l’ésser humà ajudant a aconseguir els seus objectius a la vida. Us proposem que feu en cada postura un mínim de cinc respiracions: primer la inhalació; segon, retenció de pulmó ple; i en tercer lloc, l’exhalació pel nas.

1. PLANXA V: Col·loquem el gronxador a la mida dels genolls. Inhalem i exhalem, col·loquem un peu dins del gronxador, repetim amb l’altre, posem els avantbraços, inhalem i en exhalar pugem la columna, inhalem i intentem col·locar-la perpendicular a terra en exhalar tornem a la planxa.

2. L’ARBRE ACROBÀTIC: Es considera una postura acrobàtica perquè compromet el sentit de l’equilibri. La posició de les mans és molt important, ja que ens farà de suport. Asseguts al gronxador inhalem i exhalem i amb l’ajuda de la tela final del gronxador anem abaixant la part superior del cos fins a arribar a terra les mans. Inhalem i exhalem i flexionem el genoll dret cap al pit, inhalem i exhalem i pugem la cama a dalt en paral·lel, fem el mateix amb l’altra cama.

3. L’ARBRE ACROBÀTIC: Es considera una postura acrobàtica perquè compromet el sentit de l’equilibri. La posició de les mans és molt important, ja que ens farà de suport. Asseguts al gronxador inhalem i exhalem i amb l’ajuda de la tela final del gronxador anem abaixant la part superior del cos fins a arribar a terra les mans. Inhalem i exhalem i flexionem el genoll dret cap al pit, inhalem i exhalem i pugem la cama a dalt en paral·lel, fem el mateix amb l’altra cama.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts