En forma

TRX

L’entrenament amb TRX permet potenciar la força i la resistència de tot el cos.

Rem amb TRXDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El TRX és una eina d’entrenament en suspensió que serveix per potenciar la força i la resistència en general: dels braços, les cames i les abdominals amb un treball estàtic, dinàmic, propioceptiu... molt versàtil. Us proposem tres exercicis per exemplificar aquest treball.

1.REM AMB TRX: regulem el TRX a posició mitjana, sense arquejar les lumbars, estirem els braços al màxim. Mirem en direcció al punt d’ancoratge i traccionem amb el dorsal sense que el TRX perdi tensió. 3 sèries de 15 repeticions / 3 sèries de 40 segons.

2.‘LUNGE’ AMB ELEVACIÓ DE CAMA: mantenim el TRX en posició mitjana, fem una passa llarga enrere. Flexionem la cama que està endavant sense avançar el genoll i, en pujar, aixequem la cama contrària mantenint l’esquena recta. 3 sèries de 15 repeticions / 3 sèries de 40 segons.

3.PLANXA AMB FLEXIÓ DE MALUC: regulem el TRX a posició de “mig maluc” (a l’alçada del genoll) i col·loquem els peus dins dels agafadors. Posició de planxa, sense arquejar l’esquena, i portem els genolls en direcció al pit. 3 sèries de 15 repeticions /3 sèries de 40 segons.

'Lunge' amb elevació de cama

Planxa amb flexió de maluc

tracking