TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

En forma

Hipopressius

La respiració és una part molt importat d’aquests exercicis i hem de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional per adaptar-la el màxim possible a la persona que l’executa.

HipopressiusDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pautes que s’han de seguir:

Inhalació: Es realitza emplenant els pulmons d’aire. Temps, 2 segons.

Exhalació: Es realitza traient tot l’aire dels pulmons, 4 segons.

Apnea: Significa absència d’aire als pulmons, es realitza després de l’exhalació, no hem de permetre que entri aire ni pel nas ni per la boca.

Obertura costal (costelles): Es realitza al segon de l’Apnea fent la intenció de respirar sense agafar aire, que durarà mínim 10 segons.

1. AGENOLLAT

Peus separats amb l’amplitud dels malucs, els talons empenyen cap enfora. Genolls flexionats per activar la musculatura de les cames i alineades amb el maluc. Maluc neutra. Esquena allargada. Cap i coll prolongats en la columna vertebral. Cintura escapular activada i separar les espatlles totalment. (*)

2. BIPEDESTACIÓ BRAÇOS ESTIRATS

Peus separats amb l’amplitud dels malucs. Genolls semiflexionats. Maluc neutra. Esquena allargada en la seva totalitat. Cap i coll han d’estar prolongats en la columna vertebral. Cintura escapular activada i separar les espatlles en la seva totalitat. (*)

(*) Una vegada estem preparats amb la postura començen amb la respiració d’Hipopressius abans de fer apnea i obertura costal (costelles), hem d’inhalar i exhalar dos cops; a la tercera inhalació i exhalació farem l’apnea i l’obertura costal.

Hipopressius

tracking