En forma

Circuit TRX full body

L’entrenament amb TRX és una eina completa que aporta molts beneficis: potenciació del CORE, l’obtenció de resistència i potència muscular sense danyar les articulacions i la millora del físic en general.

Circuit TRX full bodyDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’entrenament en suspensió es pot enfocar de vàries formes. Ja sigui com a entrenament de millora de la resistència muscular i aeròbica realitzant treball en circuit o com a entrenament de força / potència, incrementant la dificultat dels exercicis. Aprofitant que a l’estiu tenim ganes de gaudir del carrer, apostem aquesta vegada per un circuit de millora de resistència muscular i aeròbica que té una durada aproximada de vint minuts.

1.ASSEGUDA ESTÀTICA: peus a l’amplada dels malucs, estirem una de les cames i la mantenim en posició estàtica. Al finalitzar el temps de treball, canviem de cama. Fes sèries de 30” per cama amb un descans de 30” entre sèries (entre cames no descansis)

2. PLANK AMB UNA CAMA: agafa el TRX amb els braços relaxats. Aixecant lleugerament un dels peus porta l’esquena el mes endavant possible sense corbar-la. Farem 3 sèries de 30” amb cada cama, descansant 30” entre sèries.

3. FLEXIONS: col·loca els braços una mica més amples que les espatlles, comprimeix l’abdominal sense corbar l’esquena i realitza el moviment de flexió. Com més a prop estiguis del terra més intens serà l’exercici. Fes 3 sèries de 15 repeticions amb un descans de 30” entre sèries.

Circuit TRX full body

Circuit TRX full body

tracking