Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DMG
Matant el temps

Amanida de quinoa, alvocat i salmó

Bea Rueda ens porta una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.
Comencem setembre, i per afrontar amb força la tornada a la rutina us proposo una recepta senzilla, saludable, original i plena de sabor.

Dificultat: fàcil
Temps: 30 minuts
Persones: 4

1. Rentem bé la quinoa. La fem bullir, amb els 300 ml d’aigua, a foc lent fins que absorbeixi tota l’aigua (aproximadament uns 20 minuts).

2. La fiquem en un bol i deixem refredar.

3. Pelem l’alvocat i tallem a trossos. Tallem a trossos petits també el salmó fumat.

4. Condimentem la quinoa amb oli, pebre, alfàbrega en pols i amb el suc de mitja llimona. Opcionalment podeu ficar-hi una mica de sal (però penseu que el
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477