Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DMG
L'estiu al plat

Guacamole amb llagostins i magrana

El cuiner del restaurant La Adelita, d'Andorra la Vella, proposa una recepta per a l'estiu
Es pot decorar amb llagostins i daus per sucar.

Guacamole amb llagostins i magrana

Es pot decorar amb llagostins i daus per sucar.

La Adelita
Actualitzada 18/08/2016 a les 20:04
    Samuel Moreno
INGREDIENTS 

Per a 4 persones:
4 alvocats
1 ceba blanca petita
Tomàquet
Coriandre
Magrana
Llima
Sal
Pebre
Formatge feta
Llagostins
Pa ratllat
Ou
Farina

ELABORACIÓ 

Per realitzar el guacamole amb llagostins i magrana, un primer plat típic de Mèxic però que he volgut adaptar d’una manera moderna a Europa, hem de començar amb l’ingredient principal: l’alvocat. En primer lloc, posem en un bol la polpa de l’alvocat (si fem la recepta per a quatre persones en necessitarem quatre) i amb una forquilla, o bé amb un morter, ho piquem bé.

Un cop hem fet aquest pas inicial, hi afegim la ceba, que haurem tallat prèviament ben fina, el tomàquet en daus, el coriandre i, finalment, el suc de llima. A continuació, barregem tots els ingredients i hi afegim sal al gust.

Completat això, hi posem la magrana i el formatge feta. Aquest primer procés per una banda, mentre que per l’altra hi ha els llagostins. Però com els preparem? És ben fàcil: els passarem primer per farina arrebossant-los, ou i pa ratllat i després els fregirem amb oli ben calent en una paella.

Completats aquests passos senzills, només ens caldrà posar el guacamole en un recipient i, si ens ve de gust, podem decorar el plat amb els llagostins per damunt i els daus per dipear (aquest és un terme típicament mexicà que s’utilitza quan es parla de sucar al plat). Com veieu, es tracta d’una recepta ideal per a l’estiu que resulta una bona alternativa al clàssic salpicó de marisc
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477