Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DMG
L'estiu al plat

Sopa d'ajoblanco

Meritxell Gonzàlez, cuinera del restaurant La Vita È Vegan, a Escaldes-Engordany, proposa una recepta popular al sud d'Espanya
Ingredients (per a 8 persones): 

40 g d’oli verge extra
800 g de beguda vegetal calenta (soja/civada/ametlla)
5 g d’all laminat
Sal i pebre blanc
200 g d’ametlles en pols
2l d’aigua calenta
20 g de julivert picat

Per decorar: 

Ametlles, panses i/o raïm

Preparació:

L’ajoblanco és una sopa freda molt popular a la cuina d’Extremadura i d’Andalusia, especialment de Màlaga i Cadis. Per elaborar-la cal, primer de tot, sofregir en una olla amb oli l’all laminat i el julivert a foc molt lent i amb molt de compte que l’all no quedi daurat fosc. Quan ho tenim, ho barregem amb la beguda vegetal, l’oli i l’ametlla en pols i ho
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477