El comú organitza 10 campus esportius i lúdics per infants i joves

Es faran durant les vacances escolars de Primavera (del dimarts 25 al divendres 28 de maig) organitzades pel departament d'Esports i 11 entitats esportives de la parròquia

El Llamp ofereix activitats per als nens petits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella oferirà durant les vacances escolars dePrimavera(del dimarts 25 al divendres 28 de maig) una desena d'activitats esportives per a infants i joves que organitza el departament d'Esports, conjuntament amb 11 entitats esportives de la parròquia. L'ens comunalinformaen un comunicat, que les inscripcions es poden formalitzar a partir del dilluns, 10 de maig. Les diferents activitats es duran a terme en diferents instal·lacions lúdiques i esportives, com el Casal d'infants El Llamp, la Ludoteca de Santa Coloma o el Centre esportiu dels Serradells, entre d'altres. Hi haurà campus de bàsquet, futbol,kung-fu,pa'delo rítmica a més de molts altres i el departament de Social ha posat a disposició 2 propostes per a infants de 3 a 6 anys a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d'Infants El Llamp.

El departament de Joventut organitza entre el 25 i 29 de maig diverses activitats adreçades a joves de 12 a 18 anys, comaeroiogao un taller per aprendre a tocar l'ukelele. Cada activitat anirà acompanyada d'una sessió demindfulnessacàrrec de la psicòloga Clàudia Rodríguez. Les inscripcions estan obertesfins al20 de maig i les places són limitades.

tracking