PARRÒQUIES

Encamp registra 123 participants en la lectura del Petit Príncep

El vídeo recull les lectures realitzades pels alumnes de les escoles francesa i andorrana d'Encamp i del Pas, del col·legi Maria Moliner, de l'Àrea de Jovent i d'adults

Encamp registra 123 participants en la lectura del Petit Príncep

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La "marató de lectura" col·lectiva del llibre del Petit Príncep a Encamp, ha registrat la participació de 123 infants, un acció amb la que es va celebrar la diada de Sant Jordi. Segons el comú, aquesta activitat ha donat com a fruit un vídeo de més de dues hores on hi apareixen tots els lectos de les escoles francesa i andorra d'Encamp i del Pas de la Casa, el col·legi Maria Moliner, l'Àrea de Jovent i els clubs de lectura, llegint en veu alta. L'activitat pretenia fomentar i practicar la lectura en veu alta i visualitzar la riquesa lingüística amb un llibre que ha estat editat amb més de 200 variants lingüístiques.

El comú va oferir ladescàrrega gratuïta del llibre "Records d'Encamp" de Jordi Armengol, un recull de vivències i anècdotes dels padrins i padrines de principis de segle XX, durant el dia de Sant Jordi i va aconseguir 326 visualitzacions.

tracking