x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra cau contra l'Eivissa (2-1)

Amb aquesta derrota, els tricolors cauen al quart lloc
Rubén Bover ha estat l'autor del gol tricolor

Rubén Bover ha estat l'autor del gol tricolor

Rubén Bover ha estat l'autor del gol tricolor

FC Andorra
Actualitzada 20/09/2021 a les 09:55

L'FC Andorra ha caigut al camp de l'UE Eivissa 2-1 en un duel igualat, i ha caigut a la quarta posició al subgrup 3-C de la Segona Divisió B. El duel ha arrencat amb alternances i arribades de tots dos equips, però els locals han colpejat primer al quart d'hora de joc després que Davo culminés una contra portada per Castel i batés a Nico Ratti dins de l'àrea petita. El duel ha seguit amb arribades per tots dos equips, i els tricolors han tingut l'empat a les acaballes de la primera meitat, tot i que la defensa eivissenca ha tret una passada de la mort quan Kike Saverio arribava sol per anotar l'1-1.


A la represa, els tricolors han aconseguit empatar amb tot just 30 segons de joc gràcies a un tir de Rubén Bover des de la frontal ajustat al pal en què Germán no ha pogut fer res. Pocs instants després, Riverola ha desaprofitat una ocasió claríssima per avançar l'FC Andorra després d'una mala sortida del porter Kellyan, però la rematada del migcampista català, amb poc angle, ha acabat sortint per sobre del travesser. I del possible 1-2 s'ha passat al 2-1 després que Davo, de nou, avancés els illencs després d'aprofitar una pilota morta dins de l'àrea després d'una jugada amb diversos rebots.

Amb el 2-1, els tricolors s'han bolcat a la porteria de l'Eivissa en cerca de, com a mínim, l'empat, però no han pogut aconseguir-lo, de fet, el que ha estat a punt d'arribar és el 3-1 dels locals amb una rematada al pal, i l'FC Andorra ha acabat sumant la primera derrota d'aquesta segona fase.

Amb aquest marcador, a més, els tricolors han caigut a la quarta posició, i ara mateix no disputarien el play-off d'ascens a Segona Divisió A. La setmana vinent, els homes d'Eder Sarabia rebran el Vila-real B a Prada de Moles (diumenge 19.15 h).

Etiquetes
  • #2 Marc
    (25/04/21 18:00)

    Eder Sarabia, lalalalaLalalalala

    Respondre
  • #1 Josep
    (25/04/21 15:16)

    Pot ser jugarien el play-off com a millor quart

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts