El MoraBanc es reforça amb la promesa argentina Fausto Ruesga

Les baixes a l'equip han portat a accelerar l'arribada de l'aler, que ha signat per quatre temporades

El MoraBanc es reforça amb la promesa argentina Fausto RuesgaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha anunciat la incorporació de l'aler de 20 anys i 1,98 metres d'alçada Fausto Ruesga. Es tracta d'una jove promesa argentina que arriba provinent del Weber Bahía Basket amb el qual aquesta temporada ha acreditat 13 punts i 8,2 rebots de mitjana en els 34 partits que ha disputat. A més, recentment ha debutat amb la selecció argentina absoluta i el 2018 va ser medalla d'or en 3x3 als Jocs Olímpics de la Joventut Europea, celebrats a Buenos Aires.

El club tricolor tenia previst incorporar-lo més endavant (suposadament aquest estiu), però les circumstàncies de baixes per lesió que té ara mateix l'equip han portat a accelerar la seva incorporació. "Estem parlant d’un fitxatge de futur per nosaltres que arribarà més d’hora del previst per ajudar-nos i perquè serà valuós per poder veure'l ja en acció", ha exposat el director general del MoraBanc, Francesc Solana, que ha afegit que "és un jugador amb un gran marge de progressió, amb molt talent i grans capacitats físiques". A més, Solana ha destacat que "és un fitxatge il·lusionant que per la seva joventut primer haurà de fer el seu procés d’adaptació al bàsquet espanyol i no descartem que la propera temporada pugui estar cedit a un altre club".

Està previst que Ruesga arribi a Andorra el 15 d'abril, per la qual cosa no podrà debutar en el partit d'aquest cap de setmana contra l'Unicaja.

tracking