Esquí

Podis de Bartumeu Gabriel i Íria Medina a Espot

Roger Puig tanca la temporada amb bon regust de boca

El podi femení a Esport, amb Íria MedinaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova jornada profitosa per als corredors EEBE de la FAE a Espot, on avui s'ha disputat un gegant masculí i femení per tancar l'estada de tres dies a l'estació catalana. Bartumeu Gabriel ha assolit el segon lloc i una millora de punts FIS gràcies als 36.70 que ha marcat, pels 53.51 a l'última llista publicada. També han millorat punts Xavi Cornella, que ha estat 12è, i Aritz Àlavarez, 30è i tercer en categoria U18. Per la seva banda,Leandre Parsoire ha estat 42è, Glenn Hernandis 44è, Carles Soler 47è, i Ventura Sancho 57è.

En categoria femenina, Íria Medina ha obtingut la tercera posició, amb la qual també ha millorat punts FIS. En la cursa han competit també les andorranes Chiara Mogni i Holly Moore, que han finalitzat 21a i 40a, respectivament.

´Para alpí

Roger Puig ha tancat avui la seva participació als Campionats d'Àustria, on ha assolit fins ara cinc punts. Avui, però, no ha pogut posar la cirereta en l'eslàlom, en el qual s'ha sortit a la primera mànega i no ha pogut continuar. Tot i això, l'esquiador ha finalitzat la setmana, i la temporada, amb bon regust de boca pels bons resultats assolits.

tracking