TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El MoraBanc perd a Dimè, Gielo i Pérez per unes setmanes

El joc interior del conjunt tricolor, en quadre per les lesions

El MoraBanc perd a Malik Dimè, Gielo i Pérez per unes setmanes lesióACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra continua amb una mala sort fora del comú amb les lesions, que a més, se centren al joc interior. El club ha comunicat que Malik Dimè estarà allunyat de les pistes durant dos mesos per una lesió al turmell dret, on té un trencament de tercer grau al peroneo astragaló i un de segon grau al peroneo calcani i al deltoideo, lesió que es va realitzar en el duel del passat dimecres a Fuenlabrada.

De la seva banda, Tomasz Gielo, que ja no va jugar aquell partit, té una fissura intratendinosa de l'aquiles del peu dret que l'obligarà a estar inactiu durant 5 setmanes. Finalment, Tyson Pérez seguirà més temps sense poder jugar. L'aler pivot té discopaties lumbars i radiculalgia, de la qual s'està tractant, i la seva evolució marcarà el seu retorn.

Totes aquestes baixes se sumen a la ja coneguda de Moussa Diagne, que es va operar recentment i no té data de retorn. Així doncs actualment el MoraBanc, i concretament el seu joc interior, està en quadre total per culpa de les lesions. Dels homes alts, només queden sans Bandja Sy, Babatune Olumuyiwa, Nacho Llovet i Artsion Parakhouski, aquest darrer fitxat a mitja temporada per cobrir les baixes.

tracking