Agenda

Jurassic Park - ClàssicAnd

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Jurassic Park - ClàssicAnd

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘Concert de cambra’

Concert de cambra amb Minerva Albelda i Jordi Carro (violí), Antoni Serra (flauta travessera) i Clara Vila (clarinet). Pianista acompanyant: Marina Piñeiro. Hora: 12. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

‘Míriam Manubens - ClàssicAnd’

Des que va ser seleccionada per l'orquestra de Joventuts Musicals de Catalunya als 18 anys, Míriam Manubens ha desenvolupat la seva carrera com a solista i com a pianista de cambra i ha compartit escenaris amb músics com Josep Carreras i el saxofonista belga Alain Crépin, entre d'altres. Hora: 12.30 h. Església parroquial. Ordino.

‘Jurassic Park - ClàssicAnd’

Orquestra Reino de Aragón. Josep Caballé-Domenech, director. Una presentació de la pel·lícula completa Jurassic Park amb una actuació en directe de tota la partitura del film, incloent música interpretada per l'orquestra durant els crèdits finals. Hora: 21 h. Parc Central. Andorra la Vella.

Premi Lauredià i 3a Diada de l’acordió

De les 10 h a les 13 h - Concurs PREMI LAUREDIÀ

17 h - Lliurament de premis i concert dels guardonats.

Concert de fi de festa a càrrec de l'acordionista Javier López Jaso. Casa Comuna.

Sant Julià de Lòria.

‘Recital’

Recital final d’Arnau Gallardo Riberaygua. Pianista acompanyant: Marina Piñeiro. Hora: 18 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

‘Curs de cera perduda aplicada a la joieria’

Curs a càrrec de Laura Solsona.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘Constel·lacions relacionals sistèmiques’

Des de la mirada de la descodificació biològica, amb terapeutes de la consulta TGN i Centre TAO Andorra. Hora: de 10 a 14 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONCURS

‘CALDEA I KHRÔMA. dEIXA VOLAR LA IMAGINACIÓ I EL TALENT!’

5è Concurs Nacional de dibuix. Caldea amb la col·laboració del museu i el Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany organitzen un taller de pintura a l’aire lliure per a infants d’entre 3 i 10 anys. Hora: 11 h. Prat del Roure. Escaldes-Engorany.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlic, des del 1900 al 1999, acompanyades d'un centenar d'aparells fotogràfics amb què podrien estar fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

‘FRAGMENTS DE PIRINEU’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Projecte fotogràfic d’autor, passat i present

Exposició dels alumnes del curs. Projecte d'Autor de l'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de juny.

tracking