Agenda

'Clixé de Canòlich'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Clixé de Canòlich'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, des del 1900 fins al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes.

Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins a l’1 de juliol.

EXPOSICIONS

Liminal

Instal·lació interactiva que visualitza el pas inexorable del temps. Busca cosificar la frontera entre el present i el passat. En un espai fosc, un arc lluminós. Es tracta d'un portal del temps: quan l'espectador travessa aquesta demarcació, el seu reflex projectat es desplega en el temps gràcies a la tècnica de l’slit-scan. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins el 31 de maig.

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Recordant el passat amb tecnologies del present. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 de maig.

‘Fragments de Pirineu'

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

‘La dona i la bicicleta’

Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dues rodes des de final del segle XIX fins als nostres dies. I d’utilitzar la bici com a eina per escapar del control de marits i pares, a lluitar per la igualtat en el ciclisme professional. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Projecte fotogràfic d’autor, passat i present’

Exposició dels alumnes del curs. Projecte d’autor de l’Escola d’Art del comú d’Andorra la Vella. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de juny.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra, titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘El somni de Don Guillem’

Don Guillem et convida a recordar la seva intensa vida; la relació amb el carlisme, la seva activitat com a síndic de les Valls d’Andorra, el seu paper com a promotor de la Nova Reforma i la passió dels seus dos matrimonis, en una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país.

Museu Casa d’Areny-Plandolit.

Ordino.

tracking