LL Cool J ja ha trobat nova llar en la franquícia 'NCIS'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"A rei mort, visca el rei”. Això és el que ha hagut de pensar LL Cool J del seu treball a l’univers NCIS, perquè poques hores després d’haver tancat una llarga i reeixida etapa al capdavant de NCIS: Los Angeles, ja s’ha deixat veure com a estrella convidada a NCIS: Hawaii.

La setmana passada, l’actor va participar en l’episodi final de NCIS: Los Angeles, on va interpretar per última vegada a Sam Hanna després de 14 temporades. O això pensavem els espectadors, perquè aquesta mateixa setmana tornava a aparèixer en forma de cameo en el final de la segona temporada de NCIS: Hawaii. I no sols això, sinó que a més s’ha anunciat el seu fitxatge com a estrella convidada recurrent per a la pròxima temporada de la sèrie de CBS.

Segons informa Variety, el cameo es va produir quan Sam Hanna va irrompre en escena per ajudar a Jane Tennant (Vanesa Lachey) i Kate Whistler (Tori Anderson), que en aquell moment es trobaven sota un atac a Veneçuela. Sam es va obrir pas després de viatjar al Marroc, que és on va acabar la seva aventura a NCIS: Los Angeles.

“Tots nosaltres, a NCIS: Hawaii, hem estat grans admiradors de LL Cool J i no podríem estar més emocionats i honrats de sumar el seu talent per a la tercera temporada”, han declarat els productors Matt Bosak, Jan Nash i Christopher Silber.

“Una de les millores coses de treballar a NCIS: Hawaii és la capacitat de la sèrie per a unir a la franquícia. Ara tenim l’oportunitat de portar Sam Hanna a Hawaii per a ajudar l’illa a resoldre alguns casos. Benvingut a Ohana! Serà un viatge divertit!”, ha declarat, al seu torn, Lachey.

Amb Hawaii ja són tres les capçaleres de la franquícia en les quals LL Cool J ha interpretat Hanna, perquè també ha participat en diversos episodis de la primera i més veterana, protagonitzada per Mark Harmon.

tracking