Agenda

Taller de creació de la capella de Canòlich amb porexpan

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller de creació de la capella de Canòlich amb porexpan

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Taller de creació de la capella de Canòlich amb porexpan

Amb motiu del 800 aniversari de la troballa de la Mare de Déu de Canòlich hem volgut organitzar un taller de creació de la capella de Canòlich amb porexpan. Hora: 17.30 h. Jardí de la biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

VISITA

Visita guiada a Escaldes-Caldea i la importància de l’aigua termal

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Núria Swan

Nuria Swan és una jove cantant catalana molt coneguda en el món dance house. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, des del 1900 fins al 1999, acompanyades d'un centenar d'aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

Liminal

Instal·lació interactiva que visualitza el pas inexorable del temps. Busca cosificar la frontera entre el present i el passat. En un espai fosc, un arc lluminós. Es tracta d'un portal del temps: quan l'espectador travessa aquesta demarcació, el seu reflex projectat es desplega en el temps gràcies a la tècnica de l’slit-scan. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins el 31 de maig.

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Recordant el passat amb tecnologies del present. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 de maig.

‘Fragments de Pirineu'

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Històries per viure’

Exposició fotogràfica que mostra l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. Hotel Rosaleda. Encamp.

Fins al 26 de maig.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

‘La dona i la bicicleta’

Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dues rodes des de final del segle XIX fins als nostres dies. I d’utilitzar la bici com a eina per escapar del control de marits i pares, a lluitar per la igualtat en el ciclisme professional. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

tracking