La roda torna a girar

Amazon Prime Video estrenarà l’1 de setembre la segona temporada de
‘La rueda del tiempo’, una de les grans apostes en l’àmbit de la fantasia èpica.

Un moment de la segona temporada de 'La rueda del tiempo'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video té dues sagues de fantasia èpica que es poden anar intercalant perquè cap any es quedi orfe d’aquest gènere. El 2022, la gran aposta en aquest àmbit va ser, evidentment, El Señor de los Anillos: los Anillos de poder i, tenint en compte que el món de Tolkien no tornarà a la petita pantalla fins al 2024 (si tot va bé), ara li toca a La rueda del tiempo, dos anys després del llançament de la primera temporada.

L’adaptació de les novel·les de Robert Jordan, la fase final de les quals seria completada per Brandon Sanderson després de la mort de l’autor original, va debutar el mes de novembre del 2021 i, després d’una llarga espera, el segon lliurament arribarà a la plataforma d’Amazon l’1 de setembre vinent, segons ha avançat la companyia. A més, s’han compartit algunes imatges dels nous episodis, en les quals es pot veure Moiraine (Rosamund Pike) i Rand al’Thor (Josha Stradowski) de nou en acció després de revelar-se la identitat del Drac Renascut.

El retorn de la sèrie mostrarà què ha succeït després de la batalla en la qual semblava que el Fosc havia caigut. Malgrat aquest enfrontament, el mal continua estant molt present en el planeta, i Rand ha d’avançar en la seva missió. Mentrestant, “noves i antigues amenaces busquen els joves amics de Dos Rius, ara escampats pel món”, com detalla la sinopsi oficial. Per part seva, Moiraine, incapaç d’ajudar-los en aquest moment, mira de trobar aliats perquè la llum pugui imposar-se a la foscor.

La rueda del tiempo ha gaudit de la confiança d’Amazon Prime Video des del primer moment. Abans que s’estrenés la primera temporada ja es va anunciar l’encàrrec de la segona i, per doblar encara més l’aposta, el juliol del 2022 la plataforma va donar llum verd a una tercera, que adaptarà The Shadow Rising, el quart llibre de la saga.

tracking