x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Les sèries del mes (I)

Una preqüela del cèlebre film ‘Grease’ o la història de dues de les intèrprets de ‘Polseres Vermelles’ són algunes de les estrenes destacades d’aquest abril.
'Grease: The Rise of the Pink Ladies' arriba a SkyShowtime el 7 d'abril.

'Grease: The Rise of the Pink Ladies' arriba a SkyShowtime el 7 d'abril.

'Grease: The Rise of the Pink Ladies' arriba a SkyShowtime el 7 d'abril.

Actualitzada 02/04/2023 a les 06:58
Una preqüela de Grease, un thriller polític amb Keri Russell, una adaptació de Dead Ringers protagonitzada per Rachel Weisz o un Montecristo modern amb William Levy són algunes de les sèries que s’estrenen a les plataformes aquest mes. Un mes que també porta comiats, com el de La maravillosa señora Maisel, amb la cinquena temporada (14 d’abril a Amazon), el d’El internado: las cumbres, amb la tercera (7 d’abril, també a Amazon), o el de Barry, que diu adeu amb el quart lliurament (17 d’abril a HBO).

–Selftape, 4 d’abril a Filmin. Joana i Mireia Vilapuig, estrelles infantils de Polseres Vermelles, són les creadores i protagonistes d’aquesta sèrie parcialment autobiogràfica sobre dues joves actrius que van conèixer la fama i l’èxit sent nenes i anys després han de fer front a un present incert, en un moment clau per a les seves vides i per a la seva relació com a germanes.

–Grease, Rise of the Pink Ladies, 7 d’abril a SkyShowtime. Aquesta sèrie musical es desenvolupa l’any 1954, quatre anys abans de la pel·lícula original, que regnés el rock-and-roll i que els T-Birds fossin els més populars de l’institut. Quatre noies, fartes de ser les marginades, s’atreveixen a divertir-se en els seus propis termes, canviant Rydell High per sempre més.

–Tiny Beautiful Things, 7 d’abril a Disney+. Kathryn Hahn és Clare, una escriptora inestable que triomfa com a columnista de consells mentre la seva vida s’enfonsa en aquesta sèrie basada en la col·lecció homònima de Cheryl Strayed, l’autora de la novel·la Salvatge.

–Lo último que me dijo, 14 d’abril a Apple TV+. Basada en la novel·la de Laura Dave, la sèrie segueix Hannah (Jennifer Garner), una dona que ha de forjar una relació amb la fillastra de 16 anys (Angourie Rice) per saber per què el seu marit ha desaparegut misteriosament.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts