Televisió

Un èxit fulminant

‘El agente nocturno’, que ha acumulat 168 milions d’hores de visualització a Netflix en poc més d’una setmana, ha renovat per a una segona temporada.

Luciane Buchanan i Gabriel Basso en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El agente nocturno es prepara per a una nova missió. La sèrie d’acció i suspens de Netflix ha estat renovada per a una segona temporada. La notícia ha estat tota una sorpresa, no tant per la renovació en si, sinó pel fet que hagi arribat tan aviat, ja que la seva primera temporada es va estrenar dijous de la setmana passada.

La ficció creada per Shawn Ryan (The Shield) i protagonitzada per Gabriel Basso (The Big C) ha estat un èxit instantani: amb més de 168 milions d’hores de visualització, s’ha situat al cim de la llista setmanal de sèries més vistes de Netflix.

“Veure la tremenda reacció del públic ha estat una gran alegria i és un reconeixement al nostre repartiment, als nostres guionistes, als nostres directors, al nostre equip i als nostres socis a Sony Pictures Television i Netflix”, ha afirmat Ryan. “No podríem estar més orgullosos de començar a treballar en la segona temporada per compartir més aventures amb els fans”, ha afegit.

Basada en la novel·la homònima de Matthew Quirk, la història se centra en Peter Sutherland, un agent de l’FBI de perfil baix que treballa als soterranis de la Casa Blanca esperant trucades en un telèfon que mai sona, fins que una nit ho fa i acaba implicat en una conspiració perillosa que finalment el porta fins al Despatx Oval.

Segons Ryan, quan van presentar el projecte a Netflix el 2020 tenien previst que cada temporada relatés una història independent amb un inici, un nus i un desenllaç, però finalment es va optar per deixar algunes subtrames en l’aire perquè, en cas que funcionés bé, part de la història pogués continuar en nous lliuraments. Ryan té un acord general amb Sony des del 2011 i, segons ell mateix ha reconegut, des del principi va tenir molt clar que El agente nocturno seria perfecta per a la plataforma Netflix. Els fets li han donat la raó.

tracking