Televisió

Canvi d'estratègia

‘La casa del dragón’ retallarà el nombre de capítols de la segona temporada per aplanar el camí de la tercera. L’objectiu és adaptar el ‘tempo’ de la sèrie al llibre.

Un moment de 'La Casa del Dragón'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa del Dragón ja està definint com serà la seva segona temporada, trencant els pronòstics inicials. Després del reeixit primer lliurament a HBO Max, la plataforma de streaming és a punt d’iniciar la producció de la continuació, que patirà una lleu modificació quant al nombre de capítols.

En aquest sentit, el segon lliurament de la sèrie fantàstica basada en la novel·la Foc i Sang, de George R. R. Martin es compondrà de vuit episodis, segons s’ha fet eco Deadline. Per tant, el nombre de capítols es veurà reduït en dos respecte a la primera temporada, que estava composta per deu entregues.

La notícia ha estat comunicada per un portaveu d’HBO Max al mitjà nord-americà, que parla d’“un pla a llarg termini” en el marc del qual la plataforma de streaming ja té els ulls posats en la temporada tres de la sèrie, a la qual ja han previst donar llum verda en breu.

La mesura podria ser entesa pel canvi de lideratge de Warner Bros. Discovery, la qual cosa hauria portat a reduir costos. No obstant això, el mitjà recull les declaracions del portaveu d’HBO Max, qui admet que “la retallada del nombre d’episodis es basa en la trama”.

L’equip creatiu de La Casa del Dragón tenia al cap tres o quatre temporades per relatar bé la història, en la línia del que pensava George R. R. Martin, que en el seu blog va escriure que “es necessitaran quatre temporades completes de 10 episodis cadascuna per fer justícia a la novel·la de principi a fi”. Amb relació a això, el guionista, Ryan Condal, en col·laboració amb l’autor, va veure necessari mirar la sèrie amb una perspectiva més global.

Això li hauria permès identificar els esdeveniments importants de la trama, així com marcar un tempo adequat a la narrativa del futur de la sèrie que concordi amb el de la saga literària. És per això que ja es parla d’una temporada tres planejada. El portaveu afirma que HBO Max estaria “considerant seriosament seguir endavant amb els guions, el repartiment i un pla de producció, ja que la cadena també vol pensar a llarg termini en lloc de temporada a temporada”.

tracking