Agenda

Al toque rock argentino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Al toque rock argentino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Al toque rock argentino

Concert de versions de grans èxits de bandes mítiques com Divididos, Sumo, La Renga, La Bersuit, Patricio Rey y sus Redonditos, Soda Stereo o Los Auténticos Decadentes, entre molts altres. Hora: 22.30 h. Món Bohemi. La Massana.

LLETRES

‘SHANGHAI ANDORRA’

Presentació del llibre Shanghai Andorra, a càrrec de Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent. Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

‘El tercer casament’

Descobreix una obra mestra addictiva i inoblidable de l’autor Kostas Taksis, un escriptor grec que va morir assassinat en circumstàncies mai aclarides. Hora: 17 h. Biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

MÚSICA

After work incombustible amb el Pitt-L

Deep house molt refinat. Hora: 19.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

CINEMA

‘Mon crime’

Projecció de la pel·lícula francesa Mon crime (VO). Hora: 20.15 h. Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘Emocions: Aliades o enemigues?’

Reflexionarem sobre si els joves, adults, pares i mares estem més susceptibles. Amb Cristina Gutiérrez, CEO La Granja. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘Paisatges d’aquarel·la’

Exposició d’aquarel·la de Mireia Tarrés. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘5 dones, 5 destins’

Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert. Edifici sociocultural L’Estudi. Ordino. Fins al 10 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘Pedalant com ahir’

Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrere una de les peces que integra la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme que no us podeu perdre.

Bici Lab Andorra · Museu de la Bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal, com ara Picasso, Miró, Cézanne i Matisse, entre altres. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 h a 20 h i dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Personae’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l'artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d'inflexió. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de maig.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘Colors dins la foscor’. Cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

tracking