x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 27/03/2023 a les 06:18
Àries
Especialmente hoy sentirás pasión, ya que la combinación de las energías de este día intensificarán tu conexión con tu pareja. Haz algo espontáneo para hacerle saber a tu enamorada cuánto te importa. Si en este momento estás soltero, es un buen día para acercarte a esa persona tan atractiva que siempre te encuentras a la hora del almuerzo, o hacer una llamada telefónica a ese romance potencial en el que has estado pensando. Este es un buen día para perseguirla y cortejarla.
 
Taure
Avui seràs beneït amb el carisma atraient molts interessos en allò sentimental. La influència astral en aquest moment adherirà mística a la teva persona, fent que irradiïs carisma. Pots utilitzar aquesta energia coquetejant amb cada persona que et trobis, cosa que et resultarà divertit. O pots envair la teva parella amb la màgia de cupit convidant-la a un sopar romàntic, o amb un gest o paraules d'amor. La persona que rebi aquesta energia de la teva part et correspondrà càlidament.
 
Bessons
Aquest és un dia per a moments de concentració psíquica amb la persona de la teva vida. Els planetes i la seva influència augmenten la telepatia (quan acabes l'oració que va començar una altra persona perquè estàs en sintonia amb les idees). També tindràs somnis sobre algú que està pensant en tu, potser de manera romàntica. Pareu atenció a les impressions intuïtives que se us apareguin. Són missatges de persones que t'envolten que el teu radar inconscient els rep.
 
Cranc
Avui podries tenir inspiració per fer un moviment audaç, juntament amb la configuració astral. Potser t'acostis a algú per una feina. Podries tenir un amic influent en posició de contractar gent. Si estàs buscant un canvi, no perds res de preguntar-li! Sigues clar que vols canviar de rumb i treballar en un altre entorn. Qui ho sap? Córrer el risc pot valdre la pena.
 
Lleó
Avui et sentiràs capaç de fer-te càrrec de res. L'alineació dels planetes farà aflorar la teva habilitat natural de lideratge. Tot i que no t'agrada imposar les teves idees als altres, en aquest moment has de reconèixer la teva perícia. No tinguis por a parlar i fer saber el teu punt de vista. Podries ajudar el teu cap o companys de feina a veure una millor manera de fer les coses.
 
Verge
En aquest moment podries sentir desitjos de córrer riscos. El motiu és perquè l'energia astral en joc us inspira a perseguir els vostres somnis. Potser se t'acudirà un pla que t'ajudarà a assolir certes metes. Aquest és el moment per començar el teu propi negoci? Vols invertir a la borsa de valors? O potser simplement estiguis llest per buscar una nova feina. Totes aquestes coses poden sortir bé si les inicies avui.
 
Balança
Avui hauràs de ser més ferm amb el teu personal a la feina. L'energia astral en joc t'encoratjarà que presentis una imatge de més seguretat. Si només ets un empleat, encara et pots beneficiar sent audaç. Inverteix en un nou guarda-robes per lluir sensacional. Parla més fort i mira les persones als ulls. Deixa clar que ets un jugador a tenir en compte!
 
Escorpí
Just quan et sents desesperat per tenir alguna emoció a la teva vida sentimental, apareixerà un canvi en la influència planetària. Et sentiràs energitzat i inspirat en amor. Tindràs algunes idees esbojarrades sobre com expressar l'afecte a algú, i definitivament hauries d'actuar així. L'energia del dia ajudarà a la teva sort sentimental ia que aquesta persona especial apreciï els teus esforços per acostar-t'hi.

 
Sagitari
Decidiràs reinventar la teva vida social ja que l'alineació planetària t'inspirarà introspecció a les teves relacions. Et sentiràs millor sobre el passat i t'adonaràs que exparelles ja no són part de l'equació. Avui estàs llest per experimentar noves amistats i una atracció potencial que possiblement et porti a alguna cosa important. Podria ser un bon dia per fer-te un tall de cabell o renovar el teu vestuari.
 
Capricorn
Els teus sentiments estaran a la superfície ja que l'energia astral actual intensificarà les emocions i percepcions. De sobte, podràs veure el que passa a la teva relació sentimental. Guanyaràs perspectiva per poder fer les coses de millor manera o amb més emoció cap a la teva parella. Si actualment estàs solter, tindràs al cap una imatge de la teva ànima bessona amb la qual desitjaràs involucrar-te.

Aquari
Ets tan bo a ajuntar amistats al teu voltant que no sempre t'adones quan algú vol ser alguna cosa més que amic/ga. L'energia astral augmentarà el teu carisma romàntic i elevarà la resposta de les persones que ja se senten atretes cap a tu. Hi ha algú nou que et fa sentir coses a dins, no tinguis por acostar-te a aquesta persona.
 
Peixos
Avui reconsideraràs què signifiquen les relacions per a tu. Estaràs llest per deixar partir el passat i llençar els números telefònics d'antigues núvies. O potser t'emocionis sobre un nou romanç que està a punt de començar. Encara que ja estigueu en una relació, l'energia d'avui us inspirarà a experimentar alguna cosa nova i especial en la vostra vida sentimental.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts