Agenda

Dia mundial de l'aigua

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Dia mundial de l'aigua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

Dia mundial de l’aigua

Encamp commemorarà el Dia mundial de l’aigua amb una jornada de portes obertes a l’estació de tractament d’aigua potable (ETAP) de les Pardines. Les Pardines. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘Amazon go, aplicant la tecnologia al comerç tradicional’

Conferència a càrrec de Miquel Lladó, professor d’Estratègia i Direcció General de l’IESE Business School. Ex CEO de Bimbo Europa i exvicepresident de nous negocis a PepsiCo Foods Spain&Portugal, entre altres càrrecs executius. Hora: 18.30 h. Edifici Crèdit Centre. Andorra la Vella.

‘El marc legal dels actius virtuals a andorra’

Parlarem dels tipus de blockchain, de diferents tipus d’actius virtuals i d’exemples, agent d’actius virtuals, smart contracts… Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Oriol Vilella i la BSO ‘Khrôma’ en col·laboració amb la Fundació ONCA

El compositor andorrà Oriol Vilella iniciarà el cicle de conferències amb la presentació de la banda sonora original creada exclusivament per a l’exposició Khrôma. Hora: 19 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

TALLER

Te oriental

Descobreix el món del te i endinsa’t en la tendència actual de gaudir de noves experiències de manera saludable. Hora: 19 h. Biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Paisatges d’aquarel·la’

Exposició d’aquarel·la de Mireia Tarrés. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘5 dones, 5 destins’

Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean Luc Herbert. Edifici dociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 10 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘Pedalant com ahir’

Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrere d’una de les peces que integra la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme que no us podeu perdre.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i el seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

tracking