TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Agenda

Crema del gener

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Crema del gener

Aquesta tradició data de temps immemorials i s’iniciava cada any quan es tallava el pi jove del bosc. Simbolitza el final del mes de gener, per tant del fred, i la forma en què crema l’arbre determina si el temps serà hostil o més aviat suau.

–A les 18 h: lectura del manifest pels infants del Punt Jove i inici de la crema a càrrec de les autoritats comunals.

–A les 18.30 h: actuació de Canillo’s Band Tocant i repartiment de coca i xocolata per a tothom.

Al camp del Som, al costat de l’edifici Perecaus. Canillo.

VISITES

Visita guiada nocturna A Andorra la Vella. Festival de llum i color

Descobrim una Andorra diferent caracteritzada per la dinàmica que li donen els llums a la nit, però al mateix temps amb la pau i tranquil·litat necessària en hores de repòs. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada A Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari’

Últim dia de la mostra, formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França.

Horari: De dimarts tarda a diumenge matí, de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘Una mirada sostenible’

Si els ulls són el mirall de l'ànima, les fotografies ho són de les nostres emocions. Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l'impacte de l'ésser humà en el planeta. Horaris: De dimarts a dissabte, de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h. Diumenge, de 10 h a 14 h.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril del 2023.

‘Pilar Jaraute’

En aquesta mostra podrem veure, sobretot, paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga en obrir els porticons de la qual podem admirar un paisatge de muntanya.

Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 4 de febrer.

‘Fernand Léger’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Horari: De dilluns a dissabte, de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de febrer.

‘Roser Casanovas: l'aigua de la vida'

Últim dia per veure les pintures de Roser Casanovas, que són un elogi a l’element de l’aigua com a font de vida tant per a l’existència de la natura com per a l’ésser humà.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge, així com algunes de les pàgines del còmic. Consulteu horaris a la web: wwww.lamassanacomic.ad

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 28 de febrer.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediter- rani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019.

Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

Fins al 8 de febrer.

tracking