Agenda

'On/Off'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'On/Off'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘On/Off'

La Cia. Líquid Dansa fa un treball d’investigació dels efectes de la llum sobre els cossos, les seves ombres i jocs que conviden al públic a gaudir de la posada en escena. Una obra de creació amb un treball estètic, plàstic i coreogràfic que deixa lloc a la imaginació.

Hora: 21 h.

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Roser Casanovas: l'aigua de la vida’

Últim dia per veure les pintures de la Roser Casanovas són un elogi a l’element de l’aigua com a font de vida tant per a l’existència de la natura com per a l’ésser humà.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘Renaixement del cor’

Exposició de pintura de Federico Renalías.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 28 de gener del 2023.

‘Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari’

La mostra està formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França.

Horari: de dimarts tarda a diumenge matí, de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 20 h.

Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic. Consultar horaris a la web: wwww.lamassanacomic.ad

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 28 de febrer.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga en obrir els porticons de la qual podem admirar un paisatge de muntanya.

Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 4 de febrer.

‘Fernand Léger’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Horari: de dilluns a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 a 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de febrer.

‘La dona i la bicicleta’. Exposició temporal del museu Bici Lab Andorra

Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dues rodes des de final del segle XIX fins als nostres dies.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani” com ara Atenes, Roma, Tarragona o Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 8 de febrer.

tracking