x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 04/12/2022 a les 06:53
Àries
Pot sorgir tensió al departament del romanç. Vols aconseguir posar les coses en marxa en una relació que és important per a tu, però alguna cosa sempre sembla interposar-se al pla. En lloc de tractar d'entrar de puntetes a la qüestió, adopta un enfocament directe. Si no ho intentes, serà el mateix que intentar-ho i fracassar. Endavant!
 
Taure
Els assumptes de família poden obligar-te a fer més coses de les que t'agradaria fora de casa teva, però si ets intel·ligent, pots fer-te càrrec d'aquestes tasques i mantenir la teva pròpia llar càlida i còmoda alhora. No preguntis com. Ja ho saps. Simplement fes-ho!
 
Bessons
Estàs a punt d'experimentar un estira-i-arronsa per cortesia de l'Univers, qui ha decidit que és el moment de prestar-li la mateixa atenció a la teva vida interior i exterior, és a dir, als teus éssers estimats ia la teva carrera. No, no és una tasca fàcil, especialment per a tu, però això no vol dir que no et surti gaire bé.
 
Cranc
Probablement sents esgotament després de l'emoció de la setmana passada, així que et pots planejar prendre un descans aquesta nit i fer el que puguis per oblidar-te de la feina. Tot i això, una invitació interessant i inusual pot arribar-te, i obligar-te a canviar d'opinió. Si no pots evitar-ho però necessites pau i tranquil·litat, convida'ls a casa teva.
Lleó
Avui intenta no voler aprofundir massa en les paraules d'altres persones. És possible que hagis passat hores destrossant cada comentari fet a la lleugera. Pots construir un escenari salvatge a la teva ment imaginant-te el que aquesta persona està pensant. En lloc de tractar d'obtenir una resposta pel teu compte, prova de fer un acostament directe. Simplement pregunta.
Verge
Les tendències perllongades estan arribant a un punt culminant i important ara. Aquest període dramàtic destaca per la quantitat dinformació que tarriba. Tracta de fer petits ajustaments a la teva adreça que incorporin aquesta nova informació. T'inconsciència dels vents dominants i les teves relacions aniran molt millor.
 
Balança
Pren-te un descans del que estàs fent. Mira què està fent la gent que t'envolta. Revisa els teus plans en relació amb els dels altres i observa si hi ha una manera que puguin combinar forces i matar dos ocells d'un sol tret. La cooperació en lloc de la competència és la lliçó que cal destacar avui. Com millor aprenguis això avui, millor t'anirà a les coses demà.
 
Escorpí
Involucra't amb l'energia d'avui perquè no et quedis fora del circuit. La teva contribució al grup és important. Has de fomentar relacions positives entre totes les parts. Pensa en gran. No et pots equivocar si expandeixes la teva ment cap a les ments dels altres. Compromet-te a satisfer la teva set de coneixement i llibertat a través de la informació.
Sagitari
Avui podeu afegir més eines al vostre repertori. Expressa les preocupacions i veuràs com se't presenten recursos útils. Mantingues obertes les línies de comunicació i deixa que flueixi la informació. Quan penses per tu mateix i penses en gran es produeix una gran sensació de creixement. No t'aclaparis amb el costat emocional de les coses. Preocupa't dels fets.
Capricorn
En assumptes relacionats amb l'amor i el romanç, les coses es podrien complicar una mica avui. És possible que vulguis seguir endavant amb un pla, mentre que algú proper vulgui seure, discutir i resoldre les coses junts. Els ànims es podrien encendre. Faries bé de preparar-te per al compromís. Un enfocament impetuós et farà més mal que bé.
 
Aquari
L'amor probablement ocuparà la teva ment la major part del dia d'avui, així que dóna al teu cor tota la teva atenció. Estàs tenint problemes per comunicar-te amb un ésser estimat ara, així que tracta de ser pacient. Va de banda a banda. Si vas a l'esquerra, es mou a la dreta. Sempre que es veuen, xoquen. Deixa que l'altra persona faci el primer pas.
 
Peixos
Les qüestions relacionades amb l'amor i el romanç són a favor teu. Hi ha una gran força estimulant-te a passar a l'acció. Fes-te atenció a aquesta útil energia. Sigues lliure de mostrar-te obertament en l'àmbit social. Parlar amb amics pot ser gratificant per a tu ara. Avui tota mena de connexions seran positives.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts