x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Concert de Nadal - Paisatges sonors - Felicitació de nadal amb passió

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Concert de Nadal

Concert de Nadal

Concert de Nadal

Actualitzada 04/12/2022 a les 06:49
LA PROPOSTA DEL DIA

Concert de Nadal - Paisatges sonors - Felicitació de nadal amb passió

Per primera vegada, un concert es transformarà en la felicitació de Nadal protagonitzada per les formacions orquestrals, els alumnes de les escoles de música i els col·lectius participants del programa per les persones. Hora: 12 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.


CONCURS


‘L’art de la pedra seca a Andorra’

La Setmana de la Pedra Seca 2022 arrenca de nou amb el concurs de fotografia. Els participants hauran de presentar fotografies en què la pedra seca sigui la protagonista. Per tot el Principat. Andorra la Vella.

TALLER

Taller de màscares

Taller de màscares dissenyat pels usuaris del programa formatiu Fent Camí, amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat. Hora: a les 11 h i a les 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.


FESTES I TRADICIONS


Fira de santa llúcia

La plaça de Sant Miquel s’omplirà d’artesania i venda de productes nadalencs. Un mercat amb les casetes de fusta situades al mig de la plaça. Hora: 10 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

Fira de santa Llúcia
20 parades de productes nadalencs, alimentaris, florals, naturals, artesanals ens faran voltar per les diferents parades a través dels colors, de la varietat i de les aromes dels productes locals i gastronòmics. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

El bosc dels menairons
A la plaça de les Fontetes trobaràs un espai on podràs gaudir de tallers infantils, espectacles, concerts, etc., i també jugar a trobar els menairons pel centre de la Massana. Troba'ls i guanya premis! Tot el dia. Poble de la Massana.

EXPOSICIONS

‘Affatus’
Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’
Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’
La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Sense res’
Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’
Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘La dona i la bicicleta’
La mostra explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra-Museu de la Bici. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts