Agenda

Entrevista a l'escriptor Martí Gironell

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Entrevista a l'escriptor Martí Gironell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Entrevista a l’escriptor Martí Gironell

Martí Gironell és llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3.

Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘Millorem el benestar del teu dia a dia amb ecologia probiòtica’

Bona oportunitat per descobrir com millorar el nostre dia a dia amb ecologia probiòtica, amb Pell Sana i Remeis de Bruixa.

Hora: de 19.30 a 21 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘Nadalitza’t’

Parc de Nadal obert de 17 h a 20 h a l’antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des dels seus inicis fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

Alicia Luño Laguens: ‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Vasarely. De l’art òptic al folklore planetari’

La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Sense res’

Així és el cos nu, un cos que hem fotografiat amb els alumnes de segon curs de fotografia amb la intenció de veure aquest cos des de diferents vessants. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 9 de desembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra-Museu de la Bici. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Celebracions’

Celebracions és una veritable festa per a tots els sentits, ja que us porta a través de les diverses tradicions i festivitats a celebrar el pas de la vida. L'exposició presenta una barreja única de colors i pinzellades, que representen diferents motius festius des d’un punt de vista abstracte.

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h.

Edifici Sociocultural l’Estudi. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

tracking