Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Has estat tractant d'aprendre sobre un tema durant molt de temps? Els llibres, conferències i documentals sobre el tema han estat la teva forma d'entreteniment principal? El que hagis estat esperant guanyar amb això et podria arribar avui. Si es tracta d'un avantatge comercial, ho has aconseguit.

Taure Aquesta nit podries tenir alguns somnis interessants. No us deixeu enganyar per simbolismes confusos. Aquests somnis podrien donar llum sobre les preocupacions professionals que has estat tractant de resoldre. Fes una llista dels símbols i intenta descobrir què t'està intentant dir. Aleshores, si té sentit, actua en conseqüència.

Bessons Un esdeveniment social, potser relacionat amb els negocis, et podria posar en contacte amb una vella amistat a qui no has vist des de fa molt de temps. Passaran uns moments meravellosos posant-se al dia. De fet, tenen més en comú ara que abans. Si no tens parella, podries pensar en aquesta persona com a potencial parella romàntica.

Cranc Pots tenir un munt de trucades professionals o personals de fer avui i els correus electrònics podrien inundar la safata dentrada. Molta gent podria competir per la teva atenció. El teu ego rebrà un impuls molt necessari gràcies a tot el reconeixement. No sentis vergonya o culpabilitat. Tothom necessita un copet a l'esquena de tant en tant. Relaxa't i gaudeix de ser el centre d'atenció!

Lleó El canvi planetari probablement sigui imperceptible avui, però tindràs uns quants mesos per entendre com t'afecta aquest canvi. Se't passarà pel cap que sents una forta necessitat d'alliberament. Potser et cal alliberar-te dels lligams d'un grup. El canvi i la innovació són a l'aire!.

Verge No has d'esperar cap canvi avui. Tot i això, el procés que vas començar fa tres o quatre anys s'accelerarà lleugerament. Estàs canviant els fonaments de la teva identitat, les idees que et fan tenir seguretat en allò que ets. La teva família, antecedents i educació ja no compten tant com els teus fonaments espirituals.

Balança El dia per endavant ha de ser força positiu. Començaràs a sentir un lleu indici del principi d'un canvi important. Aquesta nova fase tindrà una durada de set mesos. A mesura que avanci, trobareu més llibertat d'expressió. Podeu esperar anar a tota velocitat en temes que solies evitar en el passat. Alguns frecs amb els teus germans poden sorgir en els propers mesos.

Escorpí El sistema solar és susceptible de activar una transformació que va durar diversos mesos. El canvi se centrarà en els mitjans que utilitzes per fer-te, en termes tant de la teva carrera com de la teva vida amorosa. Si sents que la teva formació o educació et limiten, pots esperar buscar l'alliberament d'aquestes inhibicions els propers mesos.

Sagitari Hi ha un pronòstic excel·lent per a tu! Encara que avui no es produiran esdeveniments importants, hi ha la promesa de llibertat per als propers mesos. Un canvi fonamental està a punt de passar a la teva professió i vida amorosa. A mesura que els mesos es desenvolupen, pots esperar que augmenti la teva visió, la teva creativitat i potser la teva rebel·lia.

Capricorn Per entendre el canvi que passa avui, cal observar els esdeveniments des d'una perspectiva elevada. Un procés dalliberament lenta està cobrant impuls. Durant els propers mesos no rebutjaràs l'oportunitat de desfer-te d'una part del teu passat opressiu. Et desfaràs dels teus vells complexos i renovaràs.

Aquari Potser és un dia ocupat amb activitats de grup i altres esdeveniments socials. Tens un munt de gent per veure i de trucades i tasques a fer. Això pot ser un llast, però és emocionant i també estimulant. Els resultats et satisfaran. Algunes de les persones han de ser especialment agradables i podrien arribar a ser amics. Relaxa't i posa't a treballar.

Peixos L'èxit professional, amb una participació especial de l'escriptura, l'ensenyament o altres habilitats de comunicació et podria arribar avui. Potser no siguis conscient que passarà, així que podria ser una mica difícil de manejar al principi. Tot i això, has estat treballant per aconseguir aquest objectiu des de fa molt de temps, i t'alegraràs en escoltar la notícia. A la nit, surt amb amics per celebrar-ho. T'ho has guanyat!

Taure Si la teva relació romàntica t'asfixia, si sents que li falta sabor o és massa tradicional, aleshores, per què no t'alliberes? L'energia planetària d'avui t'ajudarà a convertir fins i tot les idees més boges en realitat. A partir d'avui, se't demanarà que tinguis més precisió sobre això.

Bessons Has conegut algunes persones estranyes que han influït molt en la teva actitud sobre el teu matrimoni o relació de parella. Algunes persones han estat empenyent-te cap a més llibertat. Aquestes persones han estat influenciades per les alineacions planetàries, però aquesta no és raó.

Cranc Si has estat anhelant modificar alguna cosa a la teva vida diària, fes-ho ara. L'energia planetària us està dient que ha arribat l'hora de fer canvis concrets. Ja sigui que el canvi que busques estigui a casa oa la feina, o sigui físic o emocional, no tinguis por de pertorbar seriosament l'status quo de la teva vida.

Lleó Per mantenir la pau i l'harmonia, pots portar moltes màscares diferents. D'aquesta manera, et pots oblidar de la teva veritat interior i del que realment creus. La fricció entre el teu exterior animat i comunicatiu i el teu interior suau i vulnerable pot fer que sigui difícil per a tu trobar la solució que cerques. Tens les respostes que necessites.

Verge La següent tasca en el camí cap a l'èxit pot ser una píndola que és difícil d'empassar. Potser intentes interactuar amb algú amb qui no vols tractar. Saps que has d'adoptar algun tipus de personalitat falsa per aconseguir allò que vols. Ets sensible a aquest dilema i potser sentis emoció sobre això, de manera que dubtes a seguir endavant amb el pla.

Balança La debilitant indecisió et pot dominar. Has permès que la teva bona sort t'endugués fins a la prosperitat. És com si t'haguessin lligat a una corda i constantment posessis a prova els seus límits. Desafortunadament, podries colpejar un obstacle i sentir que no pots anar més enllà. Els problemes emocionals suggereixen que no vas tenir en compte els teus propis sentiments.

Escorpí Pots tenir la sensació que estàs fent tota la feina en un projecte o una relació i si ho deixes de fer per un minut, tot s'enfonsarà. Aneu amb compte amb posar tanta càrrega sobre tu que facis créixer el teu ressentiment cap a tots els altres. Se't fa bé criticar les accions d'altres persones, però potser la persona amb qui necessites parlar d'aquests temes ets tu.

Sagitari És important ser flexible, però no tant que no es pugui prendre una decisió sobre res. El teu cap diu una cosa, mentre que el teu cor en diu una altra. Quan dónes a tots dos curs, en un esforç per ser el més flexible possible, van en adreces oposades. Posposa la presa de decisions importants fins que el.

Capricorn Et sents emocionalment fort, malgrat que algunes persones es puguin interposar als teus plans. Pots assolir molt. Només ets responsable de la teva persona. Sents un impuls per esforçar-te més del que és habitual. Tot i que pots estar treballant molt dur, la teva mentalitat general és bona. Has de gaudir del teu dia, independentment de les circumstàncies.

Aquari Els vents suaus del canvi estan bufant a través de la teva vida en aquest moment. Tens una sensació de novetat i una actitud oberta al món. Alguns esdeveniments externs fan la impressió que estàs avançant de manera concreta cap a una nova vida. Podeu esperar rebre algunes sorpreses agradables.

Peixos En el vostre cas, la frase "punt d'inflexió" té algun significat. Aquest punt dʻinflexió podria adoptar la forma dʻuna nova persona o un esdeveniment clau que canviï les coses per sempre. De vegades les coses sorprenents que escoltem succeeixen realment. Una d'aquestes coses et pot estar passant a tu en els propers mesos.

tracking