x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 05/10/2022 a les 06:40
Àries
Hi ha molta tensió a l'aire avui. No afecta només el teu entorn familiar: totes les persones que coneixes semblen estar de mal humor. Seràs més feliç si passes la major part del dia d'avui en solitud. Els llibres no toquen el clàxon i els DVD no maleeixen la teva capacitat al volant. Qui necessita els inconvenients que un dia com avui pot portar? Gaudeix d´un dia lluny del mal humor d´altres persones
 
Taure
Sents que la vida seria més fàcil si els diners no existís! La quantitat de temps i energia que dediques a solucionar els teus assumptes financers és frustrant. Malauradament, avui serà un dia frustrant. Avui necessites seure i arreglar alguns comptes oblitats. No és divertit, però si més no al final del dia tindràs la satisfacció de saber que ho has fet.
 
Bessons
Et sents invencible, com si poguessis fer qualsevol cosa. Gaudeix daquesta abundància denergia perquè és certament inusual. Aneu amb compte de no exagerar. Si no has sortit a córrer des de fa temps, córrer cinc milles et portarà força dolor demà. De la mateixa manera, no tractis dacabar totes les reparacions de la teva llar en un dia. Recorda que si vas sense pressa pots guanyar la cursa i mantenir-te a llarg termini!
 
Cranc
Les coses no sempre són allò que semblen. La gent que pensaves que coneixies molt bé i les circumstàncies que creies entendre completament, ara semblen qualsevol cosa menys senzilla. El món ha canviat molt o has alterat la teva percepció de cap manera? És hora de dirigir aquesta visió “alterada” cap a l'interior. Necessites un canvi. Potser és hora de desempolsar aquest currículum.
Lleó
Este no es el mejor día para los encuentros. Lo que comienza como un almuerzo amistoso podría terminar en un festival de chismes. Nadie gana en esa situación. Podrías tener que abandonar la mesa por lo que dirían de ti. No hay vuelta a la situación, así que tu mejor estrategia podría ser la de quedarte en casa y trabajar en las tareas domésticas. Por lo menos tendrás la satisfacción de sentir que has logrado algo.
 
Verge
No acceptis per feta qualsevol cosa que escoltis avui, sobretot pel que fa a diners. Un amic ben intencionat podria acostar-se a tu amb una oportunitat que no t'has de perdre. Escolta el to i recull tota la informació, però no et comprometis de cap manera. És probable que notis diversos errors en revisar la informació més tard. Assenyaleu-los a aquesta persona. Li estalviaràs diners i vergonya si els dius.
 
Balança
Aquest seria un bon dia per quedar a casa i passar gran part del dia al llit! Has estat treballant dur, sobretot darrerament, fent malabars a la llar i la feina amb el teu aplom habitual. Però avui pots sentir una mica d'esgotament i aclaparar-te per tot allò que et queda per fer. Pren-te un dia de descans. Podràs passar el dia amb un bon llibre o algunes pel·lícules. Trobaràs aquesta situació solitària refrescant.
 
Escorpí
L'amor és a l'aire avui, així que aprofita't d'aquest entorn propici! Convida el teu ésser estimat a jugar a fet i amagar sota els llençols! O, si no tens companyia a la teva vida en aquest moment, troba altres maneres de satisfer la passió que sents. Passa la tarda llegint una bona novel·la o convida un amic a veure una pel·lícula amb tu. Passa una bona estona!
 
Sagitari
Aquest és un dia per estar a prop de casa i organitzar-la. Podries estar pensant com pots utilitzar millor el teu espai vital. És clar que algunes millores són necessàries. Potser podries començar per encarregar-te de totes aquestes petites reparacions que has posposat. Quan les acabis, una nova capa de pintura farà meravelles per alegrar la teva llar i la teva perspectiva.
 
Capricorn
Necesitas descansar. Aunque tengas una larga lista de tareas, mira a ver si puedes dejar algo para más tarde. Todo parece indicar que no deberías alejarte mucho de casa hoy si puedes evitarlo. Te distraes fácilmente, lo cual aumenta tu propensión a los accidentes. Estar detrás del volante de un auto no es el lugar para ti en este momento. Quédate en casa y encárgate de todas esas pequeñas tareas que has tenido la intención de terminar.
Aquari
Ets en solitari quan has de tractar assumptes financers. Això potser no és el que vols sentir, però així és com són les coses. Confia que la teva visió per als negocis et tirarà endavant. No et prenguis res literalment. Para atenció, anota la informació, però no assumeixis compromisos ni ferms cap contracte. L'energia no és adequada per a qualsevol acord. Si un acord és vàlid avui, encara ho serà demà.
 
Peixos
Avui seria millor passar el dia tot sol darrere de portes tancades si t'és possible. Hi ha molta tensió a casa teva per alguna raó. Com que no hi ha gaire cosa que puguis fer sobre això, intenta evitar la situació del tot. Deixa que els teus familiars es barallen entre ells. Hi ha millors maneres de passar el temps. Per què no gaudeixes d'una pel·lícula? Quan vas sense companyia no has de compartir les crispetes!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts