TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

televisió

Les sèries del mes (i III)

Les trames polítiques de ‘¡García!’ o ‘This England’, un ‘thriller’ sobre la banda de narcotraficants Los Miami o una nova història de ‘Star Wars’, altres estrenes de relleu.

Kenneth Branagh és Boris Johnson a 'This England', la sèrie d'Sky Original que arriba a Movistar el dia 31.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El inmortal, 27 d’octubre a Movistar Plus+. Producció inspirada en la vida del líder i fundador de la banda de narcotaficants Los Miami. La sèrie, protagonitzada per Álex García, Teresa Riott i Emilio Palacios, mostra l’ascens i la caiguda d’un imperi delictiu construït sobre el tràfic de cocaïna i l’extorsió als locals d’oci nocturn del Madrid de la dècada dels noranta. Creada per José Manuel Lorenzo i dirigida per David Ulloa i Rafa Montesinos, signen el guió Diego Sotelo i David Moreno. Es tracta d’una coproducció de Movistar Plus+ amb Telemundo i DLO Producciones.

–¡García!, 28 d’octubre a HBO Max. Ambientada en una hipotètica Espanya actual, en un país dividit i a tocar del caos econòmic i social, aquesta sèrie d’acció i drama polític relata la història d’Antonia (Veki Velilla), una jove periodista d’investigació que ensopega amb una conspiració ordida fa dècades: l’existència d’un superagent criogenitzat, García (Francisco Ortiz), creat en un laboratori als anys cinquanta pels serveis secrets de Franco.

–This England, 31 d’octubre a Movistar Plus+. Creada i dirigida per Michael Winterbottom (24 hour party people) aquesta producció britànica narra els tumultuosos primers mesos de mandat de Boris Johnson, al qual dona vida un Kenneth Branagh que és la viva imatge del ja exprimer ministre. Al llarg de sis episodis, la sèrie d’Sky Original mostra els secrets del poder i el mandatari bregant amb la primera onada de la covid-19, el Brexit i una vida personal i política assolada per la controvèrsia.

–Star Wars, las crónicas de Jedi, 26 d’octubre a Disney+. Sèrie animada de sis episodis que explica diverses històries sobre els Jedi de les preqüeles de la saga, com el Comte Dooku o Ahsoka Tano. Tots dos seran posats a prova i hauran de prendre decisions que marcaran indefectiblement el seu destí.

tracking