x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 30/09/2022 a les 06:46
Àries
Avui ha de ser un dia sense tabús com a estratègia per al teu proper pas professional. Si estiguessis a l'exèrcit, series un general de cinc estrelles ara perquè el teu sentit tàctic és molt bo. Per desgràcia, a la teva empresa no lliuren estrelles. T'hauràs de conformar amb un augment de sou i un ascens, que és el mínim que et poden oferir després de tot el teu esforç.
 
Taure
El dia d'avui podria estar dedicat en gran part a les tasques domèstiques. No és exactament la tasca més glamurosa, però obtens un cert plaer de latenció a les necessitats diàries. Paga algunes factures, renta la roba, treballa al jardí i cuina. La teva parella o família apreciaran els teus esforços. Encara és més divertit si no esperen això de tu. I qui sap? Potser es posaran a ajudar-te.
 
Bessons
Aquest serà un dia molt ocupat per a tu, i és molt probable que estimis cada minut. Pots esperar a conèixer moltes persones. Hi haurà viatges i desviaments secundaris que no esperaves però encara són més agradables per la seva espontaneïtat, com el dinar inesperat amb un amicc.
 
Cranc
Aquest serà un d'aquells dies en què et molestes si algú es pren massa temps a prendre una decisió. No tindreu paciència per tolerar qualsevol persona que revisi cada un dels detalls d'un problema. És més probable que vulguis simplement prendre una decisió, per bé o per mal.
Lleó
És probable que sigui un dia orientat a satisfer les necessitats de la família. A les persones inferiors a tu no els agradaria aquesta obligació, però a tu sí. Tens un esperit enriquidor. Sempre que sentis que t'aprecien, estaràs feliç per anar més enllà de les teves responsabilitats.
 
Verge
La culpa pot ser un poderós motivador, però no és un pur. Avui podries sentir l'obligació d'ajudar un membre de la família amb alguna cosa en què preferiries no prendre-hi part. Hi ha moments, com aquest, en què els deures familiars s'imposen als desitjos personals. Fes tot el possible per ser servicial i amable, tot i que aquest podria ser un moment difícil per a tu. Et sentiràs bé quan tot estigui fet.
 
Balança
La culpa pot ser un poderós motivador, però no és un pur. Avui podries sentir l'obligació d'ajudar un membre de la família amb alguna cosa en què preferiries no prendre-hi part. Hi ha moments, com aquest, en què els deures familiars s'imposen als deseus personals. Fes tot el possible per ser servicial i amable, tot i que aquest podria ser un moment difícil per a tu. Et sentiràs bé quan tot estigui fet.
 
Escorpí
Els que et coneixen de debò troben la teva manca de confiança frustrant. Els teus talents són alarmants per als simples mortals, però poques vegades reps crèdit per totes les teves habilitats. Avui tens l'oportunitat de participar en un projecte que podria edificar o estripar la teva carrera.
Sagitari
Podeu estar en un estat d'ànim tranquil i reflexiu avui. Podries rebre una comunicació d´un vell amic que et faci recordar els bons temps de la teva joventut. No pots evitar mirar algunes de les teves decisions fonamentals i preguntar-te com de diferent hagués estat la teva vida si haguessis triat altres opcions.
 
Capricorn
Avui, oblida't de socialitzar, treballar i contestar el telèfon. Queda't a casa i cobreix-te amb una manta al costat del foc. Treu els teus vells anuaris o àlbums de fotos i diverteix-te reflexionant sobre els bons moments del teu passat. Gaudeix de la tranquil·litat i el silenci.
Aquari
No et sorprenguis si els veïns apareixen a la porta demanant un favor i no precisament per demanar sucre. Encara que la teva primera resposta serà que sí (és la teva naturalesa, després de tot), pensa-ho dues vegades. Aquest “favor” podria implicar un gran compromís de temps.
Peixos
No et sorprenguis si els veïns apareixen a la porta demanant un favor i no precisament per demanar sucre. Encara que la teva primera resposta serà que sí (és la teva naturalesa, després de tot), pensa-ho dues vegades. Aquest “favor” podria implicar un gran compromís de temps.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts