x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Berlín': rodatge a punt

L’‘Spin-off’ de ‘La casa de papel’ és a punt d’iniciar la gravació, amb Pedro Alonso liderant un repartiment on destaquen Michelle Jenner, Tristán Ulloa i Begoña Vargas.
Pedro Alonso, que torna a posar-se en la pell de Berlín, es fa una 'selfie' amb l'equip.

Pedro Alonso, que torna a posar-se en la pell de Berlín, es fa una 'selfie' amb l'equip.

Pedro Alonso, que torna a posar-se en la pell de Berlín, es fa una 'selfie' amb l'equip.

Actualitzada 30/09/2022 a les 06:57
Netflix ja ho té tot a punt per iniciar el rodatge de Berlín, l’esperat spin-off de La casa de papel centrat en l’icònic personatge de Pedro Alonso. Una sèrie que mostrarà un costat “més lúdic, lluminós, còmic i romàntic” de l’atracador, i que comptarà amb una nova banda molt diferent de la del Profesor.

Michelle Jenner, Begoña Vargas, Tristán Ulloa, Julio Peña Fernández i Joel Sánchez acompanyaran Alonso en aquesta ficció creada per Álex Pina i Esther Martínez Lobato, els pares de la primèra sèrie. Tots ells són aliens a l’univers de La casa de papel, però encara es desconeix si aquesta nova ficció comptarà amb la participació d’algun personatge del grup original.

Jenner donarà vida a Keila, una enginyera informàtica que és experta en ciberseguretat; Peña interpreta Roi, l’escuder de Berlín a la sèrie; Ulloa es posarà en el paper de Damián, amic i conseller del protagonista; Vargas serà Cameron, una dona amb molt de poder que vol passar-s’ho bé, i Sánchez assumirà el paper de Bruce, l’element descerebrat del grup.

Berlín començarà a gravar-se la setmana vinent a París per traslladar-se després a Espanya, i estarà ambientada “en un passat indefinit” del personatge, que com ja se sap va morir al final del primer atracament de La casa de papel. “Tots sabem com va acabar el personatge, però quan fem un spin-off aspirem a tenir la nostra identitat. Hi haurà robatoris a la sèrie, però el gènere és diferent”, va explicar Pina en una trobada amb la premsa.

A diferència de la ficció original, aquesta preqüela tindrà un to lluminós, amb algun component de comèdia romàntica. “Veníem de fer coses més fosques i teníem ganes de fer una cosa alegre. En un context de guerra a Europa i una gran crisi, creiem que la nostra tasca en el món de l’entreteniment és més necessària que mai”, va agregar.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts