Agenda

'Grands défis des universités au 21e siècle'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Grands défis des universités au 21e siècle'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘La senyoreta’, de josefina Porras i Núria Gras

Xerrada sobre l’exitós llibre que explica la història de la darrera hereva de la casa Rossell d’Ordino. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

‘grands défis des universités au 21e siècle'

Inauguració del curs acadèmics 2022-2023. Convidat per la Universitat d’Andorra (UdA), Haug hi pronunciarà la lliçó inaugural, titulada Grands défis des universités au 21e siècle, en què parlarà dels reptes de futur que han d’afrontar les universitats en aquesta primera meitat de segle. L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure. Hora: 11 h. Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

‘El nou telescopi espacial James Webb’

Conferència a càrrec del conegut astrònom Joan Pujol en el marc de les Jonades astronòmiques per al públic familiar. Hora: 20 h.

Biblioteca comunal. Encamp.

TEATRE I DANSA

‘Eclosió, soc el cos clos’

La dansa i l’expressió corporal s’uneixen en el projecte Eclosió, soc el cos clos, per oferir un espectacle revelador i sorprenent en mans de la jove encampadana Aina Sánchez, actual estudiant de l’Institut del teatre, i la ballarina professional Emma Riba, també del país.

TALLERS

Com crear productes amb residus orgànics

T’imagines fer una bossa amb les restes de fruites i verdures? Endinsa’t en el món dels biomaterials! En aquest curs aprendrem tot el procés de creació de bioplàstics a partir de residus orgànics. Hora: 19 h a 21 h. La Musa, espai creatiu. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

J. L. Fernán

Exposició en memòria del dibuixant de còmics J. L. Fernán (1931-2020) amb una selecció d’originals que il·lustra tota la seva carrera professional en algunes de les revistes més importants, des dels anys setanta fins als noranta del segle vint. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 29 d’octubre.

Manuel Luna

Exposició de Manuel Luna en la 4a edició d’Ordino Jardins d’Art. Sala La Bruna. Ordino.

Fins al 30 de setembre del 2022.

‘Epifanies i falsos déus’

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana que sovint s’hi reconeixen i altres vegades no, i que té la voluntat de fer reflexionar el públic sobre la importància que donem als elements urbans.

Sala d’exposicions del comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

‘Balance in Chaos’

Mostra de l’artista Trudy Kunkeler.

Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany.

Fins al 22 d’octubre del 2022.

Carmen Salillas

Exposició de pintura a càrrec de Carme Salillas. Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

Fins al 14 d’octubre.

‘Contra el mal’

Aquesta exposició constitueix una ocasió extraordinària per poder conèixer, a través de reproduccions, vuit sentències originals i la seva transcripció, que es conserven a l’Arxiu Nacional, de processos judicials contra dones acusades de bruixeria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 29 d’octubre.

tracking