x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Èxit de sorpresa

Dahmer’, la sèrie sobre el ‘carnisser de Milwaukee’, suma més de 196 milions d’hores reproduïdes i bat tots els rècords d’audiència per a una ficció nova a Netflix.
Evan Peters en el paper de Jeffrey Dahmer a 'Dahmer'.

Evan Peters en el paper de Jeffrey Dahmer a 'Dahmer'.

Evan Peters en el paper de Jeffrey Dahmer a 'Dahmer'.

Actualitzada 29/09/2022 a les 06:34
Fins fa poc semblava que Netflix volia treure’s del damunt la seva darrera sèrie, Dahmer, sobre l’assassí en sèrie Jeffrey Dahmer, ja que va anunciar l’estrena amb tot just uns dies d’antelació, mentre que la campanya promocional va ser pràcticament inexistent. La realitat, però, ha estat que ha aconseguit ser una de les millors estrenes de tots els temps per a una sèrie de Netflix, i la millor per a una sèrie nova de la plataforma.

La producció creada per Ryan Murphy i Ian Brennan va aconseguir sumar 196,2 milions d’hores reproduïdes en la setmana del 19 al 25 de setembre, la qual cosa la converteix en la tercera millor estrena de tots els temps per a una ficció de Netflix. Tan sols la quarta temporada de Stranger Things (286,79 milions d’hores) i la cinquena de La casa de papel (201,91 milions) van obtenir millors resultats.

Això sí, el rècord de Dahmer té una mica de truc, ja que la majoria de les sèries de Netflix s’estrenen en divendres i en aquesta ocasió va ser en dimecres. Per això, és injust dir que, per exemple, hagi tingut millors dades que la temporada 2 de Los Bridgerton, que va debutar amb 193,02 milions d’hores en tres dies en lloc de cinc. En canvi, sí que ha estat amb diferència la millor estrena per a una sèrie nova de Netflix. Aquest honor pertanyia fins ara a Estamos muertos, amb 124,79 milions d’hores.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts