Agenda

El Guateque-Ritmes capital musical

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El guateque-ritmes capital musical

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

El Guateque-Ritmes capital musical

Format a Barcelona al 2012 per 5 músics experimentats, amb el propòsit de fer un viatge emocional als anys 60-70, ballant i gaudint de cançons reconegudes per tothom, transportant el públic a moments inoblidables. Hora: 19.30 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

Violentos - Sabors d’estiu

Concert de la banda de rock-and-roll Violentos, que combina un so contundent amb unes lletres carregades de sentit de l’humor i crítica àcida, amb uns directes tan vibrants com divertits! Hora: 19 h. Aparcament de l’església. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLE INFANTIL

Gimcana de jocs tradicionals de cucanyes

S’organitza un circuit de jocs de cucanyes fent participar tots els nens i nenes, joves i públic familiar. Qualsevol ésser humà, independentment del lloc d’origen, té tendència a jugar-hi de forma natural i espontània. Hora: de 17.30 a 18.30 h. Plaça dels Arínsols. Encamp.

MAPPING

‘Mapping' la història del Pas de la Casa

Es tracta d’una projecció en forma de videomapatge sobre la façana de la església de Sant Pere del Pas de la Casa, per a totes les edats. El videomapatge anirà acompanyat per una veu en off que relatarà de manera poètica la història de l’indret.

Hora: de 22 a 23.30 h.

Església de Sant Pere del Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Una poètica del vertigen'

Mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

‘Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari’

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘La moda dels anys 50’

Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana que sovint s’hi reconeixen i altres vegades no, i que té la voluntat de fer reflexionar el públic sobre la importància que donem als elements urbans i totèmics per sobre de la natura.

Sala d’exposicions del comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

Francesc Galobardes

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Tots el olis exposats estan realitzats amb la tècnica d’espàtula. Canillo. Fins al 30 de setembre.

‘Bruce Weber: Turn to the light’

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l’any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 16 de desembre.

tracking