x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 27/08/2022 a les 07:22
Àries
Aquest serà un dia excel·lent per a tu. Has de saber que les coses estan funcionant sense problemes i en benefici teu. Compte amb aquells que volen fastiguejar-te el dia amb el bombardeig d'informació que no té a veure realment amb la manera com et sents. Aquesta informació no està relacionada amb els problemes reals: com et sents i per què. Pareu atenció al vostre cor.
 
Taure
De vegades la gent et pot retreure no actuar amb diplomàcia en les relacions. Tot i això, les energies planetàries d'avui t'ajudaran a ser més sensible. Et sentiràs com si, de sobte, tinguessis una capacitat molt més gran per escoltar. Ja sigui cert o no, els altres tindran la impressió que ja no et centres tant en tu.
 
Bessons
Tens un do inusual per fer que una situació sembli menys dramàtica. Avui seràs testimoni de crisi de tota mena. Seràs qui tranquil·litzi la gent i l'única persona que pugui resumir la situació objectivament sense entrar en pànic o exagerar. Això, juntament amb la teva llegendària calma, és una gran combinació!.
 
Cranc
Atreveix-te a expressar les teves idees sense por al ridícul. Això és el que la configuració planetària t'ha de dir avui. I això és exactament el que necessites sentir, perquè la por del ridícul sol ser el teu taló d'Aquil·les. El repte per a tu és dir clarament el que penses sense fer referència a les idees dels altres. Atreveix-te a fer-ho!
 
Lleó
El teu cap és ple de passió avui, i és possible que et sentis una mica més sentimental del que és habitual. L'única dificultat amb això és que potser no hi ha una situació apropiada per expressar aquesta emoció tan plenament com t'agradaria. Tracta de navegar per les aigües cap a un lloc segur on les persones que t'envolten et donin suport. Evita aquells que vulguin fer esclatar la teva bombolla.
 
Verge
Tracta que no t'aclaparin les emocions d'avui, però doneu-los l'oportunitat que siguin el centre d'atenció. Pots adonar-te que hi ha una força enèrgica que intenta encobrir la veritat del que realment sents. Assegureu-vos que us expresseu de manera oberta i honesta. Alhora, no vols ser algú excessivament dramàtic per exagerar total.
Balança
Pot resultar-te difícil expressar-te plenament avui. D'alguna manera, les paraules no surten amb tanta claredat com t'agradaria. Hi ha emocions poderoses en camí. Podria ser-te difícil trobar bases sòlides en aquest tipus de superfície fangosa. No tractis de limitar-te a una manera de fer alguna cosa. La paciència és una virtut clau ara. Espera fins que les coses estiguin clares abans de procedir.
Escorpí
Potser has de contenir la teva llengua avui. Els sentiments de les persones són més fàcils de ferir ara i fins i tot la menor de les crítiques podria ser malinterpretada com si fos un insult terrible. En cas de dubte, mantingues la boca tancada. Dirigeix ​​la teva atenció cap a l'interior i centra't en les teves emocions. Tracta de mantenir la teva xerrada mental al mínim i concentra't més en com et sents en lloc d'allò que penses.
Sagitari
Descobriràs que tens una connexió molt millor del que és habitual amb la gent que t'envolta. El teu sentit psíquic és agut i has de fer servir aquest sisè sentit per captar coses que altres persones no aconsegueixen detectar. No deixis que la xerrada del dia interrompi la teva connexió amb pensaments i idees profunds. La gent és més mal·leable del que és habitual avui.
 
Capricorn
Sigues persistent i no abandonis la lluita avui. Podria semblar com si no estiguessis fent progressos i que fos més difícil prendre decisions sobre qualsevol cosa. Descobriràs que la gent està tan confosa com tu. Troba una manera intel·ligent d'expressar el que sents. Pots solucionar els problemes amb l'ajuda dels altres, sempre que estiguis en contacte amb el teu estat interior.
 
Aquari
El teu pla d'atac actual pot ensopegar amb alguns inconvenients avui. Això pot ser causat per una necessitat emocional que potser no hagis reconegut anteriorment. El problema és que el teu cap pot dir una cosa i el teu instint dir-te una cosa diferent. És possible que hagis de posar-ho tot en suspens mentre resols aquest conflicte intern. Hi ha una gran quantitat de compassió a l'aire.
 
Peixos
Potser avui hauràs d'adoptar un enfocament més disciplinat en la teva comunicació. Tracta de no ser tan estrident i limitant amb les paraules. La gent respon millor a les expressions de consol ia un to simpàtic. Els fets freds i abrasius no faran més que agreujar una ferida existent. Baixa el to de les paraules. Dediceu-li una mica de temps a la soledat ia contemplar el vostre estat d'ànim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts