Agenda

D- Covers

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

D- Covers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

D-Covers

Ritmes capital musical. Concert de D-Coverns. Hora: 19.30 h. Antiga Caserna de Bombers. Andorra la Vella.

MÚSICA

Albert Bartumeu

Concert en què els teclats d’Albert Bartumeu recrearan l’esperit d’innovació i creativitat que el s. XX va portar a l’art i a la música, acompanyat d’una visita guiada. Hora: 20 h

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

CINEMA

Big fish

Per a l'activitat Cinema a la fresca, l'hotel instal·la una pantalla al jardí que és visible tant des del restaurant com des de la terrassa exterior. Hora: 21.30 h. Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

Miquel Martí i Pol. Abcedari solidari

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors. Sala d’exposicions de Govern. Fins a l’11 de setembre.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 10 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’, exposició per part d’Alicia Luño

Les obres capturen elements del paisatge i de l’entorn en el qual la mà de l’home ha creat un miratge, a més de plantejar diverses reflexions com a què donem importància avui en dia.

Horari: de 8 h a 15 h.

Sala d’exposicions del comú d’Encamp. Fins al 30 de setembre del 2022.

‘Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’hivern’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Horari: de 8:30 a 13:30 h i de 14:30 a 17:30 h. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes.

Fins al 21 de setembre del 2022.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de setembre.

tracking