Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui serà un dia excel·lent per conèixer gent interessant. I no hi haurà res superficial pel que fa a aquestes trobades. Per contra, les converses que tinguis amb les persones que coneixeràs t'arribaran fins al més profund i t'afectaran a un nivell emocional. Però no et deixis seduir només per idees! La realització també importa!

Taure Podeu esperar que el dia d'avui sigui una mica intens. Fins i tot si has pres la decisió de no deixar que res et desanimi, encara pots albergar algunes emocions negatives dels darrers dies. Aprofiteu aquest temps per alleujar l'estrès. Parla amb algú proper o surt a fer exercici i alliberar l'energia que portes a dins. Una cosa artística, com fer esbossos o fotografies, t'ajudarà a eliminar alguna cosa de l'energia negativa. Un emocionant projecte o oportunitat et podria presentar avui. Podria implicar un nou amor o com a mínim una nova amistat. Alguna cosa en què has estat treballant durant molt de temps per fi pot arribar a bon terme. Provocarà el teu entusiasme per continuar amb el proper projecte! Quines altres idees han estat voletejant a la teva ment?

Bessons El contacte amb amics que viuen o treballen lluny podria portar-te una sèrie de noves oportunitats. També podries estar pensant en fer un viatge, potser a un altre país o amb vaixell. Una oportunitat d'assistir a un seminari d'algun tipus et podria presentar, possiblement a través d'amics. Estan succeint moltes coses, però intenta mantenir la concentració. El que passi avui podria ser massa important per deixar que la teva ment estigui confusa.

Cranc Noves possibilitats d'inversió et podrien presentar avui. Això podria implicar una inversió de temps, diners o altres recursos. També pots considerar un nou i emocionant començament d'algun tipus. No et permetis emocionar-te tant que et llancis sense considerar tots els pros i contres. És possible que vulguis consultar un amic o la teva parella. Aquesta seria una excel·lent excusa per programar una nit romàntica!

Lleó Si has estat sentint una ira profunda, avui no és el dia apropiat per deixar-la sortir, sinó el dia per considerar quin n'és l'origen. Les grans reunions de família o amics s'han d'evitar costi el que costi. No, això no vol dir que et puguis prendre el dia lliure! Només vés amb compte amb el teu temperament. Una mica d'aïllament ajudarà molt a alleujar la teva tensió, i et pot donar algunes idees interessants.

Verge Si per casualitat encara allotges cert ressentiment cap a algú, probablement sortirà a la llum avui. Pots tornar-te algú inflexible o fins i tot venjatiu. Dir-li a aquesta persona el que sents no aconseguirà res més que causar a tots dos dolor i pesar. Ventileu el vostre enuig de manera saludable, com per exemple a través d'algun tipus d'activitat física intensa. A més, aquesta persona realment té raó en allò que ha estat dient. És a dir, es preocupa per tu.

Balança No suportes els ximples, i els ximples superficials encara menys. Tens la capacitat d'ensenyar una lliçó als que t'envolten. Ets inflexible avui, i no pots entendre perquè els altres no tenen els teus mateixos alts estàndards. Però ets realment algú tan honest com esperes que ho siguin els altres? Recordeu que és probable que la qualitat d'un esforç es pugui jutjar de manera diferent per cada persona que l'experimenti.

Escorpí Aquest és un dia de desafiaments. Se't pot donar molt bé posar-te a pensar com, en posar-te a analitzar el passat, demostraràs que has aconseguit certes coses a la teva vida. Què has creat en els darrers deu anys que tingui caràcter personal? Ha seguit l'exemple d'alguna altra persona perquè dubtaves de les teves capacitats? T'has eternament "gairebé" preparat? T'has atrevit a llançar-te a projectes que encara eren imperfectes? Aquestes són les qüestions que caldria abordar.

Sagitari Si fas la impressió que estàs d'un humor reservat i introspectiu (fins i tot si no és així), tindràs èxit en evitar la confrontació. Avui no hi ha res com un simple intercanvi amb algú. Però fins i tot en aquest ambient, encara és un gran dia per avaluar els teus objectius fonamentals una mica més de prop.

Capricorn T'espera un dia difícil. Si ets part d'un grup o un equip, o simplement ets entre amics, pots sentir una mica d'incomoditat. Podria ser que provoquessis gelosia als altres? Només hi ha una manera d'esbrinar-ho. Neteja l'ambient dient què cal dir. Digues-ho de forma clara i directa i eliminaràs qualsevol mal sentiment al teu grup.

Aquari De vegades els somnis semblen ser només això, somnis. Viatges, un projecte, o una nova llar poden ser algunes de les coses que has estat tractant daconseguir des de fa algun temps. Fer que qualsevol d'aquests somnis es faci realitat vol dir, possiblement, posar en perill les relacions. Els teus somnis poden semblar particularment inassolibles avui. Potser primer has de treballar en les teves relacions abans de poder fer els teus somnis.

Peixos Avui se't presenten dues alternatives. O fas una tasca d'introspecció i medites a una cantonada, o hauràs d'acudir a una bona amistat i confiar-li la teva insatisfacció. No dubtis a baixar la guàrdia i expressar-te encara més honestament del que és normal per a tu. No et preocupis perquè els teus problemes li avorriran. Els veritables amics estan feliços dajudar. Tu faries el mateix, cert?

tracking