x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 18/08/2022 a les 06:33
Àries
L'amor i el romanç han d'anar bé per a tu. Tot i això, avui et pots trobar que les coses es posen una mica incòmodes quan tu o la teva parella sospiten que hi ha alguna cosa que no és veritat, o que és sospitós sobre la situació en qüestió. És possible que algú et posi en una situació difícil quan el vel de l'engany de cop i volta s'aixequi i es reveli la veritat. Podria ser necessari fer explicacions complicades.
 
Taure
La noció de veritat podria ser enderrocada avui per algú que et coneix millor que la majoria. No es requerirà una llarga i interminable conversa ni una explicació profunda per revelar el fet que hi ha una mica d'engany que ha estat cobrint la veritat. No intentis amagar-ho als éssers estimats que estan només tractant de fer el millor per a tu. Tingues obertura i honestedat amb aquelles persones que de veritat importen.
 
Bessons
Fes el que puguis per estabilitzar les teves emocions. El romanç hauria d'estar en un camí lent i constant, sempre que tinguis honestedat amb tu i amb els altres sobre com et sents. Potser t'has estancat al teu món de fantasia i no pots veure que les coses marxen a favor teu. El conflicte que es planteja avui pot ser incòmode, però al final donarà més llum a la veritat de la situació.
 
Cranc
Tens molt en què pensar sobre els teus objectius professionals. Revisaràs els elements per veure si no hi ha alguna manera denfocar les coses de manera diferent. Hi ha nous camins que pots provar o maneres de millorar les coses? La teva ment va a mil quilòmetres per minut avui. Aquelles persones que passen temps amb tu poden acabar totalment esgotades al final del dia a causa de totes les preguntes que fas!
 
Lleó
Els temes d'amor i romanç haurien d'anar bé per a tu, i t'adonaràs que, independentment d'on ets en les teves relacions, ets on necessites ser. Hi ha un element de fantasia a la feina avui que et fa molt més susceptible als somnis i idees romàntiques. La bona notícia és que tens el poder de posar aquests somnis en moviment. Manifesta les teves fantasies més salvatges amb un ésser estimat aquesta nit.
 
Verge
Les coses estan arribant a un punt mort pel que fa a l'amor a la teva vida. Potser tenies la sensació que tot anava bé i que no tenies res de què preocupar-te. En realitat, aquesta noció de “bé” era la teva autonegació en tota la seva esplendor fent-te pensar que podries continuar pel teu camí sense considerar realment com les teves accions afectarien els altres. Prepara't per a un bany de realitat que no veies venir.
 
Balança
L'amor és molt real per a tu. Tends a prendre-t'ho molt de debò, potser fins i tot massa. Aquesta és una daquestes emocions que eventualment domina el teu cervell i no deixa lloc per als pensaments racionals sobre el tema. La bona notícia és que els assumptes relacionats amb l'amor i el romanç s'han d'estabilitzar en aquest moment, donant-te l'oportunitat d'enfrontar-te a aquesta àrea de la teva vida des d'un punt de vista racional.
 
Escorpí
És probable que els assumptes del cor es compliquin una mica. Potser tens la sensació que algú t'està ignorant i és molt tossut sobre això. Potser aquesta persona t'està menyspreant i es nega a tractar amb tu fins que t'hi arrosseguis amb una disculpa. El problema és que el teu orgull és tossut, i la teva opinió sobre l'assumpte també ho és, cosa que fa difícil qualsevol solució.
Sagitari
La teva càlida, amorosa i romàntica naturalesa és notada per la gent, encara que no te n'adonis. Potser de vegades tens la sensació que no hi ha prou emoció a la teva vida, especialment a la teva vida amorosa. No creguis que això significa que necessites canviar per complaure altres. El teu caràcter estable i tranquil és reconfortant per a aquells que ho entenen i aprecien. L'última cosa que vols fer avui és voler ser algú que no ets.
 
Capricorn
Quan es tracta de romanç a la teva vida, hi pot haver una gran quantitat de paraules però poca acció. Potser tens un gran encant que pot mantenir les coses en moviment a un ritme intel·lectual ràpid, però res no en surt quan cal prendre mesures concretes i manifestar aquestes paraules en un ambient romàntic. Aquest és un dia que aquest conflicte d'interessos es dóna a conèixer més obertament del que és habitual.
 
Aquari
Las cosas están llegando a un clímax dramático para ti en el amor y el romance. Tal vez has estado alimentando una relación. Has puesto mucha pasión y alma en la construcción de una fuerte conexión. Este es el momento de la verdad en el que tienes que dar un paso atrás y ver lo que has ganado con todo ello. ¿Tienes una pareja o alguien que no te aprecia tanto como piensas que debería hacerlo?
 
Peixos
Per a tu, l'amor és com una aventura, un esport boig o alguna mena de videojoc. Últimament, et pots haver estancat en l'aspecte de fantasia sense tenir en compte els detalls pràctics del que es necessita per mantenir una relació a la superfície. Potser ara has d'adoptar una visió més realista sobre això. Sigues més sensible a les teves emocions i honra-les en conseqüència.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts