TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Agenda

Manu and the Vodka's

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Manu and the Vodka's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Manu and the Vodka's

Manu & The Vodka’s és una fantàstica banda andorrana de rock & roll que interpreta versions d’artistes tan reconeguts dels anys cinquanta i seixanta com ara Elvis Presley, Carl Perkins, Bill Haley, Jerry Lee Lewis o Roy Orbison, i una clara vocació de reivindicar el so rockabilly d’aquella època.

Hora: 20 h.

Plaça de les Fontetes. La Massana.

MUSEUS

Nits d’estiu als museus · ‘La banda Picasso’

Porta una manta i el teu pícnic i vine a gaudir de la proposta de cinema de museus que hem preparat aquest estiu. París, 1911. La Gioconda desapareix del Louvre. Pablo Picasso i Guillaume Apollinaire són detinguts. Descobreix aquesta rocambolesca i captivadora història basada en fets reals, a través d’aquesta pel·lícula d’acció i misteri.

Hora: 22 h.

Farga Rossell. La Massana.

MÚSICA

6a edició del cicle La Pèrgola Jazz de l’Andorra Park Hotel · David Pastor

David Pastor oferirà una nit de Jazz & All.

Hora: 21.30 h.

Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

Ritmes Capital musical. Arrels de Gràcia

Rumba/Quintet. Rumba de Barcelona, uns músics que desprenen una alegria de viure contagiosa.

Hora: 19.30 h.

Antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

AfterWork amb Madame a IQOS

Madame house per acompanyar la teva cervesa. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques.

Hora: 19.30 h.

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITES

Itinerari de natura teatralitzat i musicalitzat

Endinseu-vos en les històries i llegendes del territori tot gaudint del camí de la Senyoreta amb la narradora i actriu Assumpta Mercader i dels Pardals, que ens guiaran amb música dels Pirineus durant tot el camí.

Hora: 9 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS INFANTILS

Itinerari de natura teatralitzat i musicalitzat

La força de l’aigua és la força de la vida. Gràcies a ella el nostre planeta alberga una increïble diversitat de formes de vida. Mitjançant activitats lúdiques pensades per als més petits, coneixerem la importància de l’aigua i com el canvi climàtic està afectant el nostre bé més preuat.

Hora: de 17 h a 18 h.

Casa dels guardes de FEDA a Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIÓ

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

Miquel Martí i pol. Abcedari solidari

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors. Sala d’exposicions de Govern. Fins a l’11 de setembre.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 10 de setembre.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Col·lecció Quinto -Tinarelli. Els anys cinquanta recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 24 de setembre.

tracking