x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 16/08/2022 a les 07:20
Àries
Alguns viatges curts pel vostre veïnat i el contacte amb els veïns o visitants de la vostra comunitat podrien proporcionar-vos informació interessant. Et faran pensar en maneres de millorar la teva situació socioeconòmica i probablement el teu prestigi professional. També podrien tenir lloc converses espirituals i filosòfiques.
 
Taure
Un talent per a la decoració interior, de la qual pots o no haver-ne estat conscient, et podria inspirar a fer alguna feina a casa teva. És probable que considereu un munt d'opcions diferents i que feu una llarga llista de possibilitats. Les converses amb amics i membres de la família et poden aportar noves idees.
 
Bessons
Pots tenir a la teva ment molts assumptes espirituals i intel·lectuals. Podrien arribar-te una gran quantitat d'idees encara que darrerament no hagis pogut tenir gaire enfocament. Avui, però, la teva ment ha d'estar prou clara per anotar els teus pensaments i observar les obres dels altres per obtenir una visió més clara.
 
Cranc
Ara et trobes en una posició excel·lent per fer un pas important a la teva vida. Amb molta energia física, juntament amb una molt alta autoestima, tens el que es necessita per donar un impuls important cap a metes més grans. Arriben oportunitats des de tots els angles i l'energia que hi ha ara és ràpida i furiosa. El teu caràcter fort i valent està llest per llançar-se quan sorgeixin les oportunitats.
 
Lleó
L'estimulació que podries rebre avui per part de les activitats de grup et podrien obrir les portes a una gran quantitat de riques experiències. Potser els teus talents organitzatius innats poden ser requerits. Les discussions amb altres persones condueixen a una nova comprensió de la filosofia social, espiritual o política, ia ampliar els horitzons intel·lectuals.
 
Verge
La incertesa sobre els assumptes professionals pot portar a una major determinació per tirar endavant tot i la confusió quant a com fer-ho exactament. Pot ser convenient investigar una mica, organitzar tota la teva informació i fer-la servir per formular un pla d'acció. L'avenç resultant pot ser lent, però segur i estable. Tal hauria de portar-te una gran quantitat dexperiència que enriqueixi la teva vida.
 
Balança
L'oportunitat de viatjar, potser amb amics o un grup al qual pertanyis, et podria arribar avui. Les discussions amb altres persones podrien conduir a la confirmació d'arranjaments pràctics. També podries intentar avançar en la teva educació, ja que el teu intel·lecte està especialment actiu ara. Les noves experiències que visquis podrien conduir a nous camins, interessos i oportunitats. No deixeu que els dubtes o temors s'interposin en el vostre camí.
 
Escorpí
Un enfocament més gran, claredat mental i sentit de la concentració podrien conduir-te a l'èxit en els assumptes professionals ia millors ingressos. La intuïció pot proporcionar una guia pràctica per ajudar-vos a avançar. Un amic et pot donar un bon consell pel que fa a plans destalvi, inversions oa la utilització més eficient dels recursos.
 
Sagitari
Les invitacions per assistir a esdeveniments socials, potser relacionats amb la feina, podrien oferir-te resultats sorprenents. Podries trobar-te amb més d'una persona que comparteixi alguns dels teus interessos, i aquestes persones poden arribar a fer amistats. Espera algunes interessants discussions pràctiques i filosòfiques. Una oportunitat de viatjar a l'estranger oa un estat llunyà podria sorgir.
 
Capricorn
Si bé és possible que no t'hagis sentit en balanç durant els darrers dos dies, avui és molt probable que et sentis mentalment i físicament més fort i amb més enfocament. Podries discutir idees noves per a futurs projectes, ja siguin personals o de negocis, i formular plans d'acció. El teu futur financer podria estar a la teva ment. Aquest és el dia per estudiar la manera dassegurar-ho. Gaudeix del teu dia!.
 
Aquari
Una cita amb el teu amor podria plantejar debats sobre els plans de futur. El fet de parlar podria provocar que sorgeixi tot l'elenc dels teus problemes, des dels pràctics fins als artístics i des dels negocis fins a les qüestions filosòfiques. L'impacte total d'això els podria acostar encara més. És possible que decideixin associar-se en algun tipus de projecte creatiu.
 
Peixos
Podries rebre diverses visites avui, i una sèrie de temes fascinants podrien sorgir al llarg de la conversa. Algunes idees interessants podrien sortir directament o indirectament d'aquestes discussions. És possible que vulgueu posar-les a funcionar a través de la formulació de plans d'acció per fer que el vostre futur sigui més satisfactori.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts