x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 07/08/2022 a les 06:42
Àries
La passió i el romanç són a l'aire, així aprofita tot el que puguis aquest gran ambient! Tothom sembla que té un humor festiu. Et sents a prop dels altres i sents una profunda gratitud pels éssers estimats a la teva vida. Considera la possibilitat de sortir de la feina d'hora per anar a casa a arraulir-te a prop d'aquella persona especial. Assegureu-vos d'obrir-vos més quant a compartir els vostres sentiments avui.
 
Taure
Podeu rebre una notícia inquietant d'un membre de la família avui. Podria fer-te trontollar per un moment, però quan dediquis temps a pensar-hi una mica més t'adonaràs que les coses no són tan preocupants com semblaven. Assegureu-vos de tenir totes les dades abans de prendre qualsevol decisió. Vols tenir la seguretat de fer allò que és correcte en aquesta situació.
Bessons
Has d'analitzar les limitacions físiques amb el teu desig de fer-ho tot. Corres el risc d'acabar esgotant-te i d'emmalaltir en acabar les teves tasques. Compte amb l'ajuda dels altres, si és possible, per a totes aquelles tasques que necessitis fer imperiosament. Definitivament hauries de deixar de banda tot el que pugui esperar. La teva salut ha de ser la primera cosa!
Cranc
Avui, et pots adonar que una amistat és, en realitat, la teva ànima bessona. Han estat passant molt de temps junts, assistit a esdeveniments socials i han arribat a adonar-se de com esperen molt de la companyia mútua. El teu nou nivell d'afecte sembla obvi, però seria una bona idea expressar-ho amb paraules. Si no pots reunir prou valor per fer-ho, expressa els teus pensaments amb un regal.
Lleó
Avui la teva intuïció i fèrtil imaginació et poden proporcionar interessos professionals. Escriure, parlar o les arts escèniques poden estar involucrades. Si la vostra carrera professional implica la comunicació en qualsevol forma, espera captar l'interès de molta gent ara. Els canvis professionals positius estan propers, tot i que poden no ser evidents per a tu encara. Aquest no és el moment de preocupar-se pel futur. Ara com ara, deixa que la teva imaginació et guiï.
Verge
Tens una naturalesa càlida i sensible i avui et pots sentir especialment en sintonia amb els sentiments dels altres. El romanç és molt present a la teva ment, igual que totes les coses sensuals. Si vols comprar roba, és probable que botigues cap als teixits intensos i de luxe. No dubteu a gaudir d'aquest costat apassionat que teniu. La teva parella probablement ho agrairà molt!
Balança
Aquest pot ser un dia complicat, ja que sents l?atracció de les demandes i els desitjos conflictius. D'una banda, sents l'obligació cap a la carrera professional i el compliment de les exigències del teu ocupador. D'altra banda, els teus éssers estimats t'estranyen i et voldrien tenir més a prop. No hi ha una resposta fàcil, encara que és possible que vulguis considerar la manera de delegar més feina perquè puguis passar més temps amb els teus éssers estimats.
Escorpí
No sembla just que la càrrega de treball hagi augmentat aquests darrers dies. Tant se val que encara tinguis totes les teves tasques normals per fer, el teu cap espera que també finalitzis un nou pressupost i que escriguis una proposta? Compte amb l'ajuda dels altres, si pots. Si no pots, simplement fes-ho tan bé com puguis, sense sacrificar temps amb la teva família i éssers estimats. En darrera instància, això últim és més important.
Sagitari
Els teus darrers mesos han estat molt ocupats, treballant hores extres a l'oficina, així que surt amb amics a la nit. L'esforçar-se massa durant molt de temps poques vegades té un final feliç. Necessites prendre't algun temps de tranquil·litat, idealment amb algú especial. És probable que la teva parella et trobi a faltar i s'apunti a l'oportunitat de passar una vetllada íntima amb tu. c
Capricorn
Espera que les energies planetàries d'avui elevin la teva consciència social. És possible que et distreguin pensaments sobre les persones sense llar que vegis avui o sobre un especial de televisió sobre nadons amb SIDA. És possible que reflecteixis la teva connexió i responsabilitats cap a la humanitat. Per què no deixes de banda una mica de temps o diners per a l'obra de caritat de la teva elecció? Si sents aquests impulsos, no dubtis a actuar!
 
Aquari
Potser avui et demanen que t'empassis el teu orgull i cedeixis davant la voluntat d'una altra persona. Això serà difícil de fer. Tracta de concentrar-te en bones raons per a l'obediència, i resol la teva frustració fent una passejada a pas lleugera. Espera rebre algunes bones notícies d'altra banda que us ajudaran a calmar-vos. Relaxa't amb un grup d'amics aquesta nit.
Peixos
L'energia planetària en fa un bon dia per a la contemplació en lloc de l'acció. Si sents l'impuls de comprar, no ho facis. Pren-te temps per decidir. Si sents el mateix demà, vés-te'n per això. Si estàs enmig d'un conflicte a la feina, intenta no prendre partit. Digues-li a qualsevol que demani la teva opinió que necessites temps per pensar-hi. Considereu la possibilitat de programar una hora de meditació. La paraula avui és Zen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts