x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 05/08/2022 a les 06:50
Àries
Una invitació a un esdeveniment social podria arribar avui i probablement no vulgueu anar. Les persones implicades poden tenir res en comú amb vosaltres i probablement sentireu que l’esdeveniment serà tediós i avorrit. Tanmateix, pot haver -hi factors professionals que us facin pensar que, de totes maneres, heu d’anar. Què tan urgent és el negoci? Quina importància tenen els contactes? Penseu -hi abans d’acceptar o rebutjar la invitació.
 
Taure
Et sents una mica dolent? Potser heu estat provant massa. El consell evident seria reduir la velocitat del vostre ritme, però podeu sentir que ara no és possible. Descansa tant com puguis i assegureu -vos que mengeu bé. Demaneu ajuda si ho necessiteu perquè hi ha feina urgent. D’aquesta manera es farà ràpidament, fins i tot si el nivell d’energia és per sòls.
Bessons
És possible que es pugui ajornar una llarga visita d’un amic proper o d’una persona estimada. Això podria ser força descoratjador. Podeu tenir por que l’ajornament impliqui que la visita no es produirà mai, però no és així. El vostre amic probablement s’ha trobat amb alguns problemes que necessitaven atenció. Tingueu paciència i perdureu. Tot hauria de sortir com vulgueu, tot i que una mica més tard!
Cranc
Els problemes laborals es poden deixar en suspens avui, ja que les comunicacions importants que espereu no arribaran a temps. Com que voleu concloure els problemes en qüestió, podríeu anar a la bogeria i a la frustració. Eviteu -ho. Trobeu alguna cosa a fer mentre s’espera i el temps passarà més ràpidament. Podeu fer alguna cosa a part. La vostra preocupació principal es resoldrà, però no quan ho esperéssiu. Sigues pacient!
Lleó
Un jove col·lega podria deixar el seu lloc de treball en circumstàncies estranyes i això podria ser una sorpresa per a vosaltres. És possible que us porteu molt bé amb aquesta persona i pregunteu -vos sobre la veritat que hi ha darrere de la sortida. Pot sorgir xafarderies, però no pareu atenció. El més probable és que sigui un problema de salut, però ningú, ni tan sols el vostre col·lega, se sent comoditat per parlar-ne.
Verge
Aquest no és el dia per tractar els tràmits, sobretot si té a veure amb els diners. Els vostres processos mentals són més lents del que és habitual i podeu notar que us distreu fàcilment. El vostre estat d’ànim tampoc serà molt bo, per la qual cosa podria ser una bona idea esperar uns dies abans d’abordar aquest tipus de tasques. Si l’obra és urgent, demaneu ajuda. Podreu centrar -vos més si ho feu.
Balança
És probable que la comunicació amb els socis sigui avui entre pobres i inexistents. Aquest no és el moment d’entrar en negociacions contractuals o altres discussions que puguin afectar el vostre futur d’una manera important. L’estat d’ànim predominant és trist, així que el que decidiu avui serà un dia que tendeix a reflectir aquest estat d’ànim. Potser seria millor esperar uns dies fins que tothom tingui un estat d’ànim més positiu. Sigues pacient!
Escorpí
Sigui quina sigui la feina que facis avui en dia pot ser més lent del que és habitual, ja que tindràs una tendència a distreure’t una mica. Potser us preocupa el passat, sobretot pels sentiments i esdeveniments que pensàveu que havíeu oblidat que han afectat el vostre estat d’ànim de diverses maneres. Podria ser un bon dia per concentrar -se en tasques rutinàries que podeu fer automàticament si és possible. D’aquesta manera, la vostra productivitat serà tan alta com sempre.
 
Sagitari
Hi pot haver errors o problemes de comunicació en trucades telefòniques i correus electrònics entre vosaltres i els vostres amics. Es necessitarà una mica de paciència quan s’intenta comunicar amb qualsevol persona en aquest moment, sobretot si es tracta d’una tecnologia moderna. Si un problema és urgent, el millor seria fer -ho vell i anar a veure la persona en qüestió. Aquesta és la millor manera de comunicar -se amb qualsevol persona ara mateix.
Capricorn
Els retards i les frustracions us podrien perseguir durant tot el dia, sobretot en relació amb les comunicacions. Un jove visitant a qui espereu a casa avui es podria retardar d’alguna manera i potser no podrà trucar -lo i comunicar -lo. No perdis el temps preocupant -se. Probablement està bé i finalment es presentarà. Probablement la culpabilitat del trànsit congestionat i altres molèsties imprevistes. Sigues pacient.
 
Aquari
Si heu pensat en fer un viatge, aquest no és el dia per fer plans. Qualsevol cosa que aprengueu avui sobre els horaris de les companyies aèries o els hotels pot no reflectir la situació com és realment. Si espereu uns dies, les coses haurien d’anar molt més suaument. Si ja teniu previst sortir, espereu que es produeixin alguns retards. No deixeu que això doni el vostre estat d’ànim! Digueu -vos que us divertiu!
Peixos
És possible que no arribi una carta o una trucada telefònica sobre els diners que pugueu esperar. Això podria arribar a un estat de pànic i fer -vos voler trucar als responsables per veure què passa. No us sorprengui si acabeu jugant a Hide and Cell per telèfon. Això simplement no és un bon dia per a cap tipus de comunicació. La vostra trucada arribarà. Espereu un o dos dies més.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts