x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

El fiasco de 'Batgirl'

Warner Bros. no estrenarà el film tot i que ha costat més de 90 milions de dòlars. L’estudi al·lega un canvi d’estratègia després de la fusió amb Discovery.
L'actriu Leslie Grace en el paper de Batgirl.

L'actriu Leslie Grace en el paper de Batgirl.

L'actriu Leslie Grace en el paper de Batgirl.

Actualitzada 05/08/2022 a les 06:40
Warner Bros., l’estudi propietari de la franquícia DC Comics, no estrenarà la pel·lícula Batgirl, malgrat que el rodatge ja va finalitzar i va costar més de 90 milions de dòlars. Segons ha informat la premsa especialitzada de Hollywood, l’estudi va confirmar dimarts de manera interna que no té intenció de projectar el film en cinemes i que tampoc l’estrenarà en la seva plataforma de streaming HBO Max, al·legant un canvi d’estratègia després de la seva fusió amb el grup Discovery.

La cinta portava diversos anys en els plans de Warner Bros. i comptava amb una actriu d’origen dominicà, Leslie Grace (In The Heights), per donar vida a la superheroïna. Al costat de Grace, J. K. Simmons encarnava Jim Gordon i Michael Keaton repetia el paper com a Batman. Així mateix, Batgirl comptava amb un guió escrit per Christina Hodson, responsable de la trama de Birds of Prey i The Flash, mentre que el duo de Bad Boys for Life, Adil el-Arbi i Bilall Fallah, estaven al capdavant de la direcció.

La notícia ha caigut com una bomba a la indústria de Hollywood, perquè es tractava d’un rodatge amb un pressupost pròxim als 100 milions de dòlars, i perquè el film estava ja en fase de postproducció i havia comptat amb una important promoció prèvia. En un primer moment, el llargmetratge havia de ser un llançament exclusiu d’HBO Max, però més tard es va decidir que també es veuria a les sales.

Fonts consultades per la revista Variety insisteixen que la decisió no s’ha pres per la qualitat del film, i que té a veure amb la nova estratègia presa per la fusió dels grups Discovery i WarnerMedia, que dona prioritat a les estrenes cinematogràfiques. L’estudi té un altre film a la corda fluixa, perquè The Flash encara no ha fixat data per a l’estrena, prevista per al 2023, pels escàndols del protagonista, Ezra Miller.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts