Agenda

'Líquid'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Líquid'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Líquid’

Líquid, el darrer treball discogràfic de Juli Barrero, del repertori de 33 Poemes. El disc va ser publicat el mes de desembre del 2021 i ha sigut nominat en la categoria de millor disc d’autor dels premis Enderrock. Hora: 19.30 a 21 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

MÚSICA

‘Synt dream pop’

Júlia Amor neix el mes de març del 2020 davant la necessitat d’expressar sense prejudicis aquelles emocions que ens fa vergonya exterioritzar perquè estan socialment associades amb la debilitat, però que alhora són aquelles que generen els vincles i sentiments més forts i intensos que experimentem. Hora: 20 h.

Plaça de les Fontetes. La Massana.

The new million dollar quartet

Million Dollar Quartet és el nom que reben els enregistraments fets dimarts 4 de desembre. Del 1956, al Sun Record Studios de Memphis, Tennessee. Els enregistraments van ser una jam session entre Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins i Johnny Cash. Va ser, segurament, el primer supergrup de la història de la música. Hora: 19.30 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

The Chills Trio

Andorra Park Hotel s’ompliran de música per acompanyar la sobretaula del sopar a La Pèrgola. El jazz amb tota la seva riquesa i diferents estils serà el protagonista d’aquesta sèrie de concerts. Hora: 21.30 h. Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

La força de l’aigua

Mitjançant activitats lúdiques pensades per als més petits, coneixerem la importància de l’aigua i com el canvi climàtic està afectant el nostre bé més preuat. Hora: de 17 h a 18 h. Casa dels guardes de FEDA a Engolasters. Escaldes-Engordany.

VISITA

Visita guiada a andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

Fins al 10 de setembre.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Col·lecció Quinto-Tinarelli. Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 24 de setembre.

tracking