Televisió

Les sèries del mes (II)

La versió femenina de ‘Hulk’ (dia 17 a Disney+) o el ‘remake’ en forma de sèrie d’‘Elles donen el cop’ (dia 12 a Amazon Prime), entre les estrenes de l’agost.

Tatiana Maslany protagonitza 'She-Hulk: abogada Hulka'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A League of Their Own, 12 d’agost a Amazon Prime Video. Inspirada en la pel·lícula Elles donen el cop, la sèrie segueix un grup de dones que somien de jugar al beisbol professional, al mateix temps que aprofundeix en temes com la raça o la sexualitat, mentre els personatges van llaurant el seu camí dins i fora del terreny de joc. Formada per vuit episodis, A League of Their Own està protagonitzada per Abbi Jacobson, Chanté Adams i D’Arcy Carden en els papers principals.

–Después del huracán, 12 d’agost a Apple TV+. Minisèrie que narra en vuit episodis les devastadores conseqüències de l’huracà Katrina des del punt de vista d’un hospital instal·lat a la zona zero. La producció es basa en l’esgarrifosa història que recull en el seu llibre la periodista Sheri Fink, guanyadora del Pulitzer. Vera Farmiga dona vida a la doctora Anna Pou, del New Orleans Hospital, on els continus talls de llum es veuen acompanyats d’inundacions i pujades de temperatura succeïdes, circumstàncies que dificulten l’assistència mèdica i porten els protagonistes a prendre decisions límit i a prioritzar unes vides sobre unes altres.

–She-Hulk: abogada Hulka, 17 d’agost a Disney+. Tatiana Maslany interpreta una advocada d’una trentena d’anysi soltera especialitzada en casos de superherois i que resulta tenir el poder de convertir-se en una massa verda i superpoderosa de dos metres. Creació de Jessica Gao, responsable de la sèrie d’animació per a adults Rick y Morty, la nova ficció reuneix un gran nombre de veterans de l’univers cinematogràfic Marvel, entre els quals figuren Mark Ruffalo com a Smart Hulk, Tim Roth com a Emil

Blonsky/l’Abominació, i Benedict Wong com a Wong.

–Hermanas hasta la muerte, 19 d’agost a Apple TV+. Combinació de comèdia negra i suspens ambientada en la costa d’Irlanda, la sèrie segueix les vides de les germanes Garvey, unides per la mort prematura dels seus pares i la promesa de protegir-se sempre les unes a les altres. El dia 19 s’estrenaran els dos primers capítols dels deu que consta la sèrie, i després, un nou cada setmana.

tracking