Agenda

LaSonsoni. Música tradicional

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

LaSonsoni. Música tradicional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

LaSonsoni. Música tradicional

La Sonsoni presenta un repertori que inclou danses, cançons i músiques recollides dels vells acordionistes i cantaires pirinencs, i alguns temes compostos a partir de la tradició muntanyenca.

Elias Porter (violí i viola) i Pep Lizandre (acordió, veu i danses). Hora: 19 h. Plaça d’Engordany. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

7 d’ONCA - 26es Nits Obertes

Electro Pentagrama.

El nou cicle d’estiu de la Fundació ONCA, 7 d’ONCA, aposta per ser un espectacle de creació pròpia que prioritza la fusió i la barreja de diferents gèneres musicals i escènics. Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

Ludoespai - Dimecres de xics

Jocs d’aigua, jocs per aprendre, jocs per treballar el sentit de l’equilibri, un munt de peces amb què podreu passar una tarda acompanyats amb la família. Jocs originals i refrescants per a una tarda calorosa al Prat Gran. Vine a refrescar-te! Hora: de 17.30 h a 19.30 h.

Parc Gran del Prat del Colat. La Massana.

VISITES

Visita guiada per Escaldes-Caldea

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada per Andorra la Vella

Repassarem la història d’Andorra en el seu context. Farem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobarem al llarg de l’acurat recorregut escollit. Hora: 18 hores.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita nocturna per andorra la vella. Festival de llum i color

Veniu a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d’un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color contribuint a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 22 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

Fins al 10 de setembre.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Col·lecció Quinto-Tinarelli. Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 24 de setembre.

tracking