'Sandman', adaptació del popular còmic, s'estrena el 5 d'agost a Netflix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La casa del dragón, preqüela de Joc de Trons sobre l’origen dels Targaryen, i Andor, la història del soldat galàctic Cassian Andor (Diego Luna), en una època anterior al començament d’Star Wars, són dues de les grans sèries que arriben aquest agost a les plataformes. Amb l’estiu a ple rendiment, els serveis de streaming també reforcen les propostes amb algunes de les sèries més esperades.

–Los emigrantes, 2 d’agost a Filmin. La major superproducció escandinava de la temporada és aquesta minisèrie de tres episodis que adapta la novel·la homònima de Vilhelm Moberg i relata l’odissea d’una família sueca que a mitjan segle XIX emigra als Estats Units perseguint un somni de prosperitat. Dirigida per Erik Poppe, compta amb un pressupost de més d’onze milions d’euros, està protagonitzada per Gustaf Skarsgård, Sofia Helin i la cantant Tove Lo.

–Sandman, 5 d’agost a Netflix. El còmic més aclamat de Neil Gaiman, Sandman, fa el salt a la pantalla en una sèrie d’acció real en la qual l’autor de la historieta participa en el procés creatiu i és l’autor del guió del primer capítol. La sèrie, que dirigeixen David S. Goyer i Allan Heinberg, segueix les persones i els llocs afectats per Morfeo (Tom Sturridge), el Rei del Somni, mentre repara els errors còsmics –i humans– que ha comès durant la seva llarga existència.

–La profesora, 9 d’agost a Filmin. Minisèrie britànica de quatre episodis protagonitzada per Sheridan Smith, Samuel Bottomley, David Fleeshman i Sharon Rooney. La profesora explica l’embolic en el qual es fica Jenna Garvey, una bona professora, molt popular entre els alumnes, però amb una vida caòtica. Després d’una nit de borratxera, l’acusen d’haver mantingut relacions sexuals amb un alumne de 15 anys; Jenna no recorda res i decideix declarar-se culpable, però aviat s’adona que les proves són falses.

–Para siempre, 11 d’agost a Sundance TV. Drama italià en vuit episodis, aquesta producció relata la separació d’Anna i Enrico, la llar dels quals s’ha convertit en una presó després d’onze anys de matrimoni i la seva ruptura, lluny de ser pacífica, genera una desagradable guerra per la custòdia del fill, Pietro.

tracking